- Foto: Shutterstock

Så får du de skönaste "mysstunderna" med din partner i höst

Höstmys i all ära – att gosa in sig i en stickad tröja och dricka varm choklad är härligt – men något som värmer ännu bättre i höstmörkret är "vuxenmys"...


Sommarhetta är supernajs, men det är när höstmörkret faller på som man känner för att stanna hemma varje kväll och "mysa" med någon.

Sätt stämningen genom att tända stearinljus – mmm, romantisch...

Eye of love after dark massageljus med feromoner

Det här ljuset är inte vilket som helst. Det innehåller nämligen feromoner som gör en upphetsad. Dessutom kan du hälla den smälta ljusmassan på kroppen då den även fungerar som massageolja. Här kan du köpa hem massageljuset med feromoner och testa det med din partner.

På hösten brukar chokladsuget slå till. Choklad innehåller koffein, theobromin och fenyletylamin – det är mer eller mindre krångliga ord för ämnen som gör dig pigg, glad och kåt. Så ge efter för ditt sug och smörj in dig eller din partner i det bruna guldet. Här kan du beställa härlig, kladdig Chocolate Body Paint som tar lördagsgodiset till helt nya nivåer.

Chocolate body paint choklad för kroppen

Om ni har hamnat i ett vardagslunk som innehåller mindre romantik än vad ni drömmer om finns ett spel som hjälper er på traven. Ni får båda romantiska utmaningar och idéer på hur ni kan överraska varandra. Om ni vill fylla dagarna med rosa, fluffiga moln och sexiga äventyr kan du spana in spelet 52 Weeks of Romance här.

Ett annat mysigt sätt att vuxenumgås på är att ta ett hett bad tillsammans.

kvinna och man i romantiskt badShutterstock

...Och vad sätter stämningen bättre än en badolja i äkta Fifty Shades of Grey-anda? Här kan du köpa badoljan som doftar som Christian – alltså bergamott, sandelträ och mysk.

Massage är både skönt och sensuellt. När du och din partner känner att ni vill gå från att massera med händerna till att använda mun och tunga gör ni upplevelsen mycket mer njutbar med ätbar massagekräm i er favoritsmak. Du kan välja smak och klicka hem din ätbara massagekräm här.

massageShutterstock

Ha det så mysigt! Och om du vill ha fler tips på heta vuxenspel kan du läsa här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.