- Foto: Giphy / Teknikmagasinet / Partykungen

Vågar du låta några av de här 6 heta sakerna följa med till sovrummet?

Har du alltid velat prova lite lätt bondage? Tveka då inte att kolla in de här heta produkterna.


1. Glidmedel och massageolja i het kombination


Tänk vad praktiskt att kunna kombinera en mysstund som sedan snabbt övergår i hett sex med den här smidiga Sense Me-massageoljan från experterna RFSU. Kostar under hundringen och kan användas med eller utan kondom.

På Bodystore kan du köpa Sense Me för 89 kronor.

2. Piska


Utan att gå hela vägen till Fifty Shades of Grey så kan en piska spexa till sexlivet. Försiktigt – eller hårt – är upp till er. Klart spännande.

Piskan köper du hos Partykungen.

3. Illustrerad Kama Sutra-bok


En klassiker i smidigt format. Kan du och din partner ta er igenom alla positioner? Smidigt illustrerade i den här boken som kostar cirka 200 kronor. Tänk på att värma upp så att ni inte skadar lederna!

Kama Sutra-boken kan du klicka hem från Adlibris.

4. Sexigt och styggt spel


Om ni känner er extremt bekväma tillsammans och vill prova ett riktigt naughty spel tillsammans så är det här ett kortspel som varmt rekommenderas. Varje moment blir en sexfantasi...

Spelet Strip or Tease kostar 199 kronor hos Coolstuff.

5. Bondagetejp

Partykungen

Den här tejpen är extremt smidigt som inte fastnar på din hud – men som samtidigt gör bondageleken lite smidigare. Passar givetvis för både män och kvinnor – samt kommer i färgerna svart och rosa. Priset? Under hundringen för en mysig och spännande stund.

Bondagetejp hittar du hos Partykungen.

6. Gott och blandat för sängkammaren


Oh la la! Här får du lite av varje som du haft på din önskelista när det kommer till lite lätt bondage. Handbojor, ögonbindel och hela kittet. Nu saknas bara er passion för en perfekt natt.

Få den ultimata kärleksnatten med kittet från Teknikmagasinet.

Om den där kärleksnatten blir riktigt bra, kanske han förtjänar en liten present?Här är vår guide till den perfekta presenten till din pojkvän. Men du kanske önskar att den där natten är med Justin Bieber? Då kanske du bör läsa det här.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!