10 populära sneakers – som du just nu kan fynda

Man kan väl aldrig ha för många skor? Passa på nu, när du kan fynda många märken till riktigt bra pris.


Är du på jakt efter ett par nya skor? Då är det här listan för dig! Dessa modeller är inta bara snygga, utan också på rea.

1. Adidas Originals Zx flux (herr)

adidas zx flux

Zx flux är gjort i ett lättviktsmaterial som dessutom "andas". Det gör att skorna är riktigt sköna att ha på sig –plus att de är snygga förstås! Just nu finns de att haffa på rean för endast 450 kronor.


2. Adidas Originals Superstar 80s (dam)

adias superstar 80s

Alltså, hur snygga? Vi älskar hur denna klassiska sko har fått en snygg twist i form av en gulddetalj. Vad vi älskar mer? Att de just nu är prissänkta med över 300 kronor. 600 pix och skorna är dina!


3. Nike Lunar Force 1 (herr)

nike lunarforce 1

Lunarforce 1 sålde ut snabbt när de kom. Och vi är inte förvånade, för de är grymt schyssta med sin kaxiga look och workboot-känsla. Vill du höra något galet? Just nu kan du köpa dem för 900 kronor – nedsatt från 1799 kronor.

4. Sportiga Nike Racquette Leather (dam)


Snygga Nike Raccquette Leather är just nu nedsatta med 60 procent, och finns att fynda för 330 kronor. Begränsat antal – så passa på! Spana in här.


5. Nike Air Berwuda (herr)

nike air berwuda

Nike har gjort en modern remake på den klassiska Air Berwuda och resultatet är grymt snyggt. Just nu finns de att fynda för 600 kronor, vilket är cirka 500 kr billigare jämfört med ordinarie pris.


6. Adidas Originals Attitude Revive Low (dam)


Inspirerade av 80-talets basketskor är kaxiga Adidas Revive Low både snygga och sköna. Just nu är det också läge att slå till då de är nedsatta med 25 procent.

Här hittar du skorna billigast

7. Fred Perry Spencer Leather (herr)



Kan det bli vårigare än så här? Fred Perrys stilrena skor passar såväl till kostym, som shorts eller jeans. Just nu kan du också rea-fynda dem för en femhundring.


8. Puma Suede Platform (dam)

puma suede platform

Tro oss när vi säger att det här kommer att vara måste ha-skon i vår. Så varför inte vara lite smartare än alla andra, och passa på att klicka hem den nu, när de finns nedsatta med nästan 400 kronor.


9. New Balance U420

new balance u420

Förutom att det här är en stilren och klassisk sneaker som passar med det mesta, så finns det ett annat köpargument. Modellen finns just nu till superlåga priset 270 kronor. Så värt!


10. Nike SB Blaze (herr)


Snygga lädersneakers från Nike i färgen Dust black white. Just nu är de nedsatta med 20 procent och finns att hitta för cirka 700 kronor.


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Älskar du sneakers?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.