De 10 hetaste damparfymerna – just nu

Har du svårt att bestämma dig hur du ska dofta? Eller ska du överraska din kära med en parfym – här är listan du behöver.


Det är sajten Parfymtopplistan som sammanställt de allra populäraste parfymerna just nu. Listan baseras bland annat på hur väl parfymerna säljer i butik, recensioner från användare samt kommentarer och betyg. Och vinnarna är...

1. Gucci Premiere

Gucci Premiere, Prisjakt

Den perfekta kombinationen av tidlös Hollywoodglamour och modern powerkvinna. Doften, vars ansikte utåt är stilikonen Blake Lively, har noter av champagne och sandelträ och är helt igenom lyxig.

Hitta bästa priset på årets bästa parfym här.

2. Dolce & Gabbana Light Blue

Dolce & Gabbana Light Blue, Prisjakt

Fräsch och krispig med härliga toner av citrus. Det finns ett skäl till att D&G Light Blue är en sån klassiker – den ger helt enkelt lite sommarkänsla, hur mycket det än snöar utanför fönstret.

Köp den härliga parfymen från Dolce & Gabbana här

3. Calvin Klein Euphoria Forbidden

Calvin Klein, Prisjakt

Härligt fyllig med mörk sexighet och med toner av förbjuden frukt. Forbidden Euphoria är verkligen Parfymen med stort P för den heta dejten.

Få bästa pris på Calvin Kleins Forbidden Euphoria hos Prisjakt


4. Versace Bright Crystal

Versace Bright Crystal, Prisjakt

En elegant och lyxig parfym, som har en blommig doft med fruktiga inslag. Versace är synonymt med glamour och Bright Crystal är inget undantag. Noter av magnolia, lotus, pion och mysk ger en mångfacetterad doft som passar de flesta.

Jämför pris på Versace Bright Crystal här.

5. Jimmy Choo EdP

Jimmy Choo Edt, Prisjakt

Jimmy Choo EdP har en sensuell doft med noter som orkidé, päron, ingefära och cederträ. En perfekt doft för citytjejen som vill ha något som alltid funkar, men som samtidigt sticker ut.

Jämför pris på parfymen från Jimmy Choo här

6. Chloé Eau de Toilette

Chloe L

En tidlös doft som passar den som föredrar fräscha och blommiga dofter framför söta. Vita rosor är ”huvuddoften” i denna parfym. En doft som passar såväl dagtid som på kvällen.

Jämför pris på Chloe Edt här


7. Escada Magnetism

Escada Magnetism, Prisjakt

Escada Magnetism har fruktiga toppnoter, blommiga mellantoner och en bas med bärnsten, vanilj och mysk. Kvinnlig snarare än flickig och verkligen en klassiker av en anledning.

Få ett riktigt bra pris på Escada Magnetism här

8. Dolce & Gabbana The One

Dolce gabbana the one, prisjakt

The One är är en orientalisk och blommig doft som kontrasteras mot varm och sensuell vanilj. Och Dolce & Gabanna säger själva att den är skapade för den ultimata divan.

Jämför priser på Dolce & Gabbana The One här


9. Marc Jacobs Daisy

Marc Jacobs Daisy, Prisjakt

Den här parfymen är en bukett av förtrollande blomdofter – från lätta toner av hallon och viol till förförisk jasmin. Parfymen får tyngd av avslutningen med mysk och vita träslag och rundas av med varm vanilj. Perfekt för dig som föredrar det blommigt lätta före det söta och tunga.

Bästa priset på Marc Jakocs Daisy finns här.

10. Burberry London

Burberry London, Prisjakt

En elegant parfym som givetvis levereras i en flaska, klädd i det klassiska Burberry-rutmönstret. Doften beskriv som varm och sensuell, med inslag av kaprifol, clementin och patchouli.

Jämför pris på Burberry London Edt här

Stråla på vinterns alla fester, i de här klänningarna. Och här kan du hitta bästa priset på coola Apple Airpods.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!