Stockholm
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Heta techprylen som är den ultimata julklappen

1 av 2
2 av 2

Grym bild, galet bra ljud och dessutom möjlighet att dela upplevelsen. Vad kan egentligen vara en bättre julklapp än dessa virtual reality-glasögon?


Läs mer

Om verkligheten inte riktigt räcker till är ett par VR-glasögon exakt vad du behöver. Och om du dessutom kan koppla dem till din Playstation, så att det känns som att du befinner dig inne i spelen, är det ju ännu bättre.

Men vilken mirakelmaskin kan åstadkomma detta? Jo, Sony Playstation VR!


Det här är ett lite dyrare VR-system, men då får du även rejält högre kvalitet än från de billigare. Upplösningen är grym, ljudet är surround och utbudet är enormt. Dessutom kan du dela upplevelsen, eftersom det du ser även kan visas på en tv-skärm.

Priset för den här superprylen börjar några hundringar under femtusen kronor, men priserna varierar något beroende på vilken butik du väljer.

Som extra plus är det superenkelt att komma i gång: Bara plugga in dina VR-glasögon i din Playstation 4 och sätt i gång.

Så – vad väntar du på? Tipsa tomten om dessa!

Spana in fler VR-set – i alla prisklasser


En annan superpryl till jul är Nintendo Classic Mini NES. Riktigt retrohärligt! Eller varför inte köra på mjuka klappar i stället?

Önskar du dig den här?
Tack för din röst!

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.