Stockholm
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Bästa sista minuten-resorna – under 2000 kronor

Vem vill inte fly slask och mörker? Har du ett par tusenlappar på fickan så kan det bli verklighet. Här är soliga sista minuten-resor till vrakpriser.


Turkiet, Spanien, Marocko – har du möjlighet att resa iväg med hyfsat kort varsel är det resmål du kan komma till, för under 2000 kronor. Vid en sökning på de mest prisvärda sista minuten-resorna, finns det just nu många bra erbjudanden. Till exempel:

Alanya, Turkiet – 1890 kr


Flyg från Arlanda i Stockholm till Turkiet och bo på ett hotell som ligger endast 200 meter från stranden i Alanya, för endast 1890 kronor. Du kan få liknande pris, även om du flyger senare i november.

Kanarieöarna, Spanien – 2098 kr


Ta med dig vännen, eller familjen och njut av en vecka på härliga Kanarieöarna. För 2098 kronor får ni både flyg och boende i tvårumslägenhet. Det finns även avgångar från Stockholm och Göteborg.


Agadir, Marocko – 2047 kr

Hello Africa! Har du 2047 kronor som du inte vet hur du ska spendera? Då tycker vi att du ska ta flyget till Marocko och njuta av en vecka på Tagadirt hotell. Upplev sol, bad, souk-marknader och god mat.

Fler sista minuten-erbjudanden hittar du här

Planerar du att stanna i Sverige? Spana tex in våra tips om hur du kan fynda snyggaste Hunter-stövlarna. Eller kanske ett par gosiga UGGs.

Är du sugen på att resa bort?
Tack för din röst!

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.