- Foto: Pixabay

Här är leksakerna alla små (och stora) barn kommer att älska

Det finns en anledning till att de håra paketen är de populäraste under granen. Alla älskar leksaker, helt enkelt!


Julen är barnens högtid, och det barn älskar mest är leksaker. Bli den populäraste vuxne någonsin, och ge alla barn riktigt bra julklappar i jul. Våga vägra mjuka paket!

Populära


Vissa leksaker är lite extra populära just nu, och med all rätt.

Babblarna

Årets bästa julklapp för de allra minsta kan sammanfattas i ett ord: Babblarna!


Vissa föräldrar är kanske liiite trötta på dem, men de är alla småttingars favoriter. Dessutom är de pedagogiska och främjar lärande och allt sånt bra.

Här kan du köpa såväl film, som memory och pussel med de söta figurerna på.

Play-doh

Kreativt och kladdig och superroligt.


Det här setet inkluderar dessutom en katapult, så att du kan spela ett roligt spel. Du hittar Play-Dog launch-o-Rama här.

Sällskapsspel

Det är roligt att spela ihop, och ett bra spel är roligt och utmanande för alla oavsett ålder. Två såna spel, som passar alla utom de allra minsta, är Den försvunna diamanten och Ticket to ride.


Fler roliga spel hittar du här!

Lego

Lego är kanske det bästa som Danmark någonsin kommit på, och det finns verkligen hur mycket roligt som helst.


Våra favoriter är dock det här setet med Lego Friends, Lego Mindstorm och den här fängelseön från Lego City.

Snöleksaker

Alla drömmer om en vit jul, inte bara för att det blir finare utan även för att det blir så mycket roligare. Vad slår egentligen en dag i pulkabacken?


En termos choklad och en snowracer eller snowkick är allt du behöver. Pssst: För traditionalisten finns det såklart även helt vanliga pulkor.

Måste-ha-grejer!

Vissa saker är bara för fina för att motstå. De kanske inte är de mest praktiska, men du fattar ändå inte hur du har överlevt utan att ha dem i ditt liv.


Så känns det såklart med en egen BB-8, den charmigaste droiden i Star Wars. Den här lilla gynnaren har en interaktiv personlighet som utvecklas efter hand du umgås med den.


Om Star Wars inte är din grej kommer du att älska Hatchables! De urgulliga "husdjuren", som kommer dels som pingvinliknande Pengualas och ulligt gulliga Draggles.

De här leksakerna är faktiskt så roliga att det är lika bra att du köper två – ett till ditt favoritbarn och ett till dig själv.

Teknik

Teknik kan också vara leksaker, särskilt om det är radiostyrt eller står Nintendo på kartongen.


Den lilla handhållna Nintendo 3DS är en perfekt julklapp till såväl nybörjaren till fanatikerns som ville kunna spela precis överallt. Och en drönare är verkligen precis så roligt som det låter. Kör dock inomhus tills vädret blir bättre.

Och du, glöm för allt i världen inte batterierna!

Det här är julklapparna som shoppas allra mest just nu. Vilken är din favorit?

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Älskar du leksaker?
Tack för din röst!