Här är de 10 populäraste sneakersmodellerna – någonsin

Vilka sneakers slutar aldrig att vara populära, och köps är efter år? Nu vet vi.


Det är sajten bestwalkingshoes4men, som har satt samman en lista med de 10 bästsäljande sneakersmodellerna.

Som alltid ska den här typen av listor tas med en nypa salt, då de baseras på information från ett begränsat antal återförsäljare. Men visst kan vi hålla om att det är tio riktigt snygga favoriter på listan?


De 10 populäraste sneakersmodellerna

Givetvis börjar vi bakifrån för spänningens skull...

10. New Balance 574

new balance 574

På tiondeplats hittar vi New Balance 574. Den gjordes ursprungligen av material som var över från tillverkningen av deras 576 modell, men finns idag i flera olika varianter och över 80 olika färger. Skon uppskattas kanske inte bara för hur den ser ut, utan också för att den är extremt bekväm.

Hitta bästa pris New Balance 574

9. Reebok ZPump


reebok zpump herr

Modellen och passformen på ZPump har gjort den extra populär bland löpare och tennisspelare. Sen är den också omtyckt av många för sin design, och ofta starka färger. Här hittar du Reebok Zpump herr.

Spana in fräscha dammodellen här!

8. Nike Air Max 90

nike air max 90
Nike Air Man 90 lanserades ursprungligen under namnet Air Max III och blev snabbt en favorit på marknaden, bland annat för hur man kunde "se" luftkuddarna på den – vilket var något nytt.

En som gillar Air Max är tidigare presidenten George H.W Bush, som brukade använda en skräddarsydd modell av skorna, som fick namnet Air Pres, istället för Air Max.

Spana in Air Max 90 i herrmodell här – och dammodell här


7. Vans Authentic

vans authentic
Denna avskalade, men samtidigt sköna skor har blivit en favorit hos både tjejer och killar. Så det är inte så konstigt att vi hittar dem på denna lista.
En ytterligare fördel med Vans är att de är väldigt prisvärda. Just nu kan du till exempel köpa Vans för 181 kronorse mer här.

vans authentic hawaii floral

6. Reebok Classic Leather

reebok classic leather
När många andra sneakersmodeller tävlar med allt mer teknologi och funktioner, fortsätter Reebok Classic att vara en vinnare med sin avskalade och stilrena look.

Passar till alltifrån en avslappnad stil, som till exempelvis dressad kostym. Spana in snyggingarna här!

5. Puma Suede

puma suede

Puma har varit en favorit bland sneakersälskare länge, och Suede-modellen är en stor anledning till detta. Du missar väl inte heller att Rihanna har designat Puma-skor?

Spana in Puma Suede härfinns just nu för endast 347 kronor!

4. Nike Air Force 1


nike air force 1


Snygga basketskon som passar lika bra på plan, som utanför plan. Nike Air Force 1 är en riktig kändisfavorit och bland annat Drake, Kylie Jenner och systrarna Hadid sportar skorna.

Hitta Nike Air Force 1 billigast här

3. Adidas Superstar

adidas superstar

På topp-3 och en hedrande bronsplats, hittar vi dessa guldskimrande sneakers. Adidas Superstar är en klassisk modell som har varit en storfavorit sen 80-talet. Sugen? Passa på, för just nu kan du fynda dammodellen för 500 kronor, och herrmodellen för 450 kronor.

2. Nike Air Jordan 1

nike air jordan
Michael Jordan fick böta dryga 5000 dollar när han hade på sig skorna på planen, men det stoppade honom inte för det – och hela världen fick upp ögonen för skorna. Air Jordan finns i flera olika modeller, och just nu kan du hitta skorna från 540 kronor.

1. VINNARE! Converse Chuck Taylor All-Stars

converse

På den hedrande förstaplatsen hittar vi skon som ses på nästan varenda fot under de varmare månaderna. I USA, äger cirka 60 procent av befolkningen ett par Converse. Skon designades ursprungligen för basketspelare, men har används av idrottare under OS, och även av soldater under andra världskriget.

converse

Klicka hem ditt alldeles egna par här


Källa: Bestwalkingshoes4men.com

Detta är en kommersiell artikel. Det innebär att ämnet och innehållet är valt och skrivet av en av våra shoppingredaktörer, men att det innehåller adlinks via en eller flera av våra partners.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Håller du med listan?
Tack för din röst!