13 riktigt bra fynd – du kan göra på januarirean

Skor, TV, grymmaste kaffemaskinen...


Januarirean är en förlängning av mellandagsrean och många av butikerna har sänkta priser fram till mitten av månaden – vissa till och med fram mot slutet. Här listar vi ett par av de bästa grejerna som reas ut just nu.

1. Bomberjacka från Alpha Industries

bomberjacka

Ah, en riktig klassiker som vi aldrig slutar att älska! Just nu finns den att fynda för mellan 850-900 kronor, beroende på vilken färg du väljer. I både herr- och dammodell. En rabatt på cirka 19 procent!

Här ser du butiker och bästa pris.

2. Stilrena Hugo Boss Exklusive

hugo boss

Vi har tipsat om denna tidigare – och hur kan man låta bli? Den är både snygg och ute till ett bra reapris. Just nu kan du köpa den för 2695 kronor. Cirka tvåtusen billigare mot ordinarie.

3. Kaffemaskinen som du styr med en app

Smarter WI-FI Coffee Machine åt dig! Du hittar den för 1542 kronor, vilket är ett par hundralappar billigare mot ordinarie pris. Fixa drömmaskinen här.

4. Denna billiga TV

tv

En 50-tums TV för 3990 kronor, det går ju inte att kalla någonting annat än ett riktigt fynd! TV:n från Luxor, som du alltså kan köpa för strax under 4000 kronor, hittar du här. (Finns endast i begränsat antal)

5. Snygg skinnjacka från Rockandblue

skinnjacka

Stå redo när snön töar bort, med en schysst skinnjacka. Denna finns just nu på rean från 1249 kronor, vilket är 50 procent billigare mot ordinarie pris. Ett par solglasögon till det, och sen är du redo för våren!

6. En balansscooter

balansscooter

Det var typ sommarens populäraste pryl – och vi förtstår varför. Vill du ha en i din ägo, ska du slå till nu. Denna från Andersson finns just nu att rea-fynda för 1390 kronor.

7. Sportig ryggsäck från Adidas

ryggsack adidas
Gör det lite roligare att gå till gymmet, eller bär dina tunga prylar lite mer stylish, med denna fräscha rygga från Adidas. Den finns just nu att hitta för superpriset 197 kronor, vilket är en rabatt med 40 procent.


8. ...eller slå till på denna träningsbag från Nike traningsbag nike
Just nu nedsatt med 27 procent. Den blir din för 189 pix!

9. En maffig köksmaskin

köksmaskin

Om du tycker om att baka och laga mat, och suktande brukar drömma om en lyxiga köksassistent – så kan det vara läge att slå till nu. Denna maskin för Kenwood finns just nu att hitta för 2990 kronordu sparar 1500 kronor! Här hittar du den.

10. Fräscha Lacoste Lenglen – endast 299 kronor

lacoste

Stilrena Lacoste Lenglen är en unisexmodell, som funkar lika bra till jeans eller kostym, som till ett par korta shorts på sommaren. Just nu kan du alltså fynda dem för superlåga priset 299 kronor, du sparar cirka 700 kronor mot ordinarie pris. Finns endast i begränsat antal.

11. Snyggaste aktivitetsarmbandet

aktivtetsmätare

Ska man vara hälsosam kan man lika gärna vara det med stil! Denna snygga klocka har inbyggd aktivitietsmätare, som mäter och loggar hur du rör dig, och vad du förbränner. Den analyserar också din sömn. Rea-pris: 1290 kronor.

aktivitetsmätare

Spana in klockan här!

12. Kaxiga Diesel Zip

diesel zip

Gillar du som vi också high tops? Då är dessa ett riktigt bra alternativ! Snygg modell, och i läder vilket gör dem lätta att hålla rena. Finns just nu ute till rea-priset 1407 kronor, cirka 750 kronor billigare mot ordinarie pris. Här hittar du skorna.


13. Trådlösa gaminglurar – för under femhundringen

gaminglurar
Just nu finns dessa hörlurar ute till ett riktigt bra pris. 499 kronor kan du hitta dem för på rean – nedsatt med cirka 900 kronor. Se mer här.

Vill du ha mer fynd? Då kanske du vill läsa om de populäraste teknikprylarna under 1 500 kronor?

Detta är en kommersiell artikel. Det innebär att ämnet och innehållet är valt och skrivet av en av våra shoppingredaktörer, men att det innehåller adlinks via en eller flera av våra partners.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har dy fyndat i år?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.