Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Detta är en kommersiell sektion

3 sportigt sexiga underkläder du kan fynda just nu

De bästa underkläderna är både snygga och bekväma. Här är våra absoluta favoriter.

Oavsett om du ska svettas på gymmet, hänga i soffan eller bara vill känna dig lite extra fin så är nya underkläder helt rätt. De finaste just nu är härligt sportiga, vilket gör dem både bekväma och hur sexiga som helst.

1. Calvin Klein

Du måste ha bott under en sten om du lyckats missa Calvin Kleins superhypade underkläder. De är gjorda i bekväm bomull och är av riktigt bra kvalitet. Inga sladdriga tunna trasor här, inte!


BH / TROSOR

Jämför priser på Calvins här.

2. Nike Pro

Det här är väl rent tekniskt en sport-bh, men den funkar minst lika bra utanför gymmet. Den ger ett medelstort stöd, så den passar även dig som har mer generösa behag. Eftersom den är gjord i funktionsmaterial är den mjuk och skön mot huden och andas bra.


Köp den här!

3. Nike Pro Indy

Om du köper en Indy kommer du aldrig att ångra dig. Den har precis lagom stöd för att vara riktigt bekväm att ha på sig när som helst, utan att ge den där instängda känslan. Dessutom finns den i massor av fina färger.


Hitta bästa priset på Nike Pro Indy här

Komplettera din outfit med en härlig parfym. Här är våra absoluta favoriter!

Detta är en kommersiell artikel. Det innebär att ämnet och innehållet är valt och skrivet av en av våra shoppingredaktörer, men att den innehåller adlinks via en eller flera av våra partners.

Gillar du sportiga underkläder?