Världens 10 bästa (och lyxigaste!) klockor

Är du på jakt efter ett riktigt, riktigt fint ur? Då är det här din shoppinglista!


Vilka klockmodeller är egentligen allra bäst? Dessa tio, enligt sajten Mostluxuriouslist. Men så kostar de därefter också....

10. IWC Portuguese

iwc portugese

Sedan slutet av 1800-talet har IWC tillverkat klockor – och några av de populäraste modellserierna är Portofino, pilotklockorna Spitfire och Top Gun, samt den som kvalat in på denna lista – Portuguese. IWC Portuguese kostar från 60 000 kronor upp till ett par hundratusen kronor, beroende på modell.

Här hittar du lägsta pris på IWC (nypris)

9. Cartier Santos

carier santos

Cartier är välkänt för sina vackra smycken och klockor. Deras lyxiga Cartier Santos skapades redan år 1904. Tidlös design!

Här hittar du Cartier Santos.

8. Breitling Navitimer

breitling navitimer

Den perfekta klockan för jettsettaren, eftersom den visar två olika tidszoner. Och också om det är dag eller natt på den aktuella platsen. Men smakar det, så kostar det. Klockan startar från cirka 59 000 kronor.

Spana in Navitimer här!

7. Glashütte Original Senator Navigator


Glashüttes serie Senator består av klassiskt formgivna herrur. Senator Navigator är ett traditionellt flygarur, medan modellerna Senator Sixties och Senator Seventies har en 60- respektive 70-tals design.

6. Tag Heuer Monaco

tag heuer

Det är många som drömmer om att sporta en Tag Heuer på armen. Och Monaco är en av de mest kända modellerna – som har setts på alltifrån vita duken till på kändis-handleder. Tag Heuer Monaco är nästan "billig" om man jämför med många av de andra klockorna på den här listan. 37 000 pix och den är din.

Här hittar du Tag Heuer Monaco!

5. Rolex DateJust

rolex datejust

Det går inte att prata om lyxiga klockor utan att ha med en Rolex! Datejust är ett självuppdragande ur, som finns i både herr- och dammodell.

Här kan du se de olika modellerna i Datejust-serien. Priset ligger från cirka 45 000 kronor.

4. Jaeger-LeCoultre Reverso

jaeger

En av de första sportklockorna som är lika känd för sin eleganta design som finurliga funktion. Trots att det är cirka 85 år sedan den introducerades första gången står sig Reverso än.

Se mer och jämför pris på Reverso här

3. Audemars Piguet Royal Oak

royal oak

Denna snygging ligger från cirka 147 000 kronor i nypris. Så det är inte konstigt att den, liksom de andra på listan, är eftertraktad på andrahandsmarknaden. Om du är sugen på att köpa den ny, kan du spana in den här.

2. Omega Speedmaster

omega speedaster

Klockan som är känd som den första på månen, då den bars av Buzz Aldrin på hans månpromenad 1969. Sen är den ju sjukt snygg också!

Nypris är cirka 35 000 kronor, men just nu kan du till exempel köpa den begagnad för 29 000 kronor. Se mer här, hos Prisjakt.

1. Rolex Submariner

rolex submariner
Vinnare på denna lista är klassikern Rolex Submariner! Submariner är ett dykarur vars utformning och funktion mer eller mindre har blivit branschstandard. Vi förstår varför.

Se pris och hitta återföräljare här

--

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.