12 grymma presenter – till henne

Överraska din älskling med något riktigt fint. Här är våra bästa tips!


1. En snygg klocka
Se till att hon påminns om dig varje gång hon sneglar ner på armen – eller aldrig kommer försent till er dejt igen.

marc jacobs

Marc Jacobs/Marc Jacobs/Daniel Wellington

2. Perfekta väskan

Rebecca Minkoff Love Crossbody funkar lika bra till vardags, som till fest. Och trots sin lilla storlek rymmer den faktiskt (ganska) mycket.

love crossbody
Här hittar du den billigast!

3. Sneakers!
Sneakers är något vi ofta tipsar om – och det är inte så konstigt, för vem blir inte glad av att få det? En storfavorit är Nike Roshe One, som just nu finns att rea-fynda från 360 kronor, beroende på färg.

nike rosh one

Se butiker och hitta bästa pris på Nike Roshe One här

4. Nintendo Classic Mini Nes

För tjejen som gillar att spela är denna retrokonsol ett hett tips. Storfavoriten har sålt slut på rekordtid, men finns att förbeställa. Den är förinstallerad med 30 stycken spel, så ni kommer att få mycket kvalitetstid ihop.


Se butiker och förbeställ här

5. Något guldigt...

peter roth
Gillar hon skönhetsprodukter? Överraska då med en produkt som hon vanligtvis kanske inte skulle unna sig. Denna mask innehåller 24 karat guld och ska ge helt magisk lyster. Spana in den här!


6. En polaroidkamera
Föreviga era minnen, även när ni har slut på mobilbatteri eller saknar uppkoppling. Populära Fuji Instax Mini fixar era bilder på nolltid. Kameran kommer i flera olika färger, och finns att köpa från 650 kronor.

polariodkamera

Se mer om Instax Mini här

7. Byredo Blache

Parfymmärket Byredo är känt för sina unika och väldoftande dofter. En av våra favoriter är Blanche som är en "ren" och lätt doft, med vita rosor som huvudnot. En uppskattad present!

byredo

Här hittar du Byredo Blanche! Kostar dryga tusenlappen.

8. En kärleksfull tröja

darlin
Snygg tee i ljust rosa, som finns till kanonpriset 199 kronor. Från NA-KD.


9. Snyggaste bootsen i stan

Timberland lyckas med något många andra kängor inte gör – att vara både varma och snygga samtidigt. Slå till på originalfärgen, eller varför inte rosa eller vita?

timberland

Hitta lägsta pris på Timberlands här


10. Kompressionströja från Reebok

reebok
För tjejen som gillar att hålla igång! Med material som "andas" är denna skön även på de allra svettigaste träningspassen. Kostar dryga femhundringen, och du hittar den här.

11. Baddräkt för Rihanna-fans

Ska ni åka till värmen? Gillar hon Rihanna? Då är det här presenten att satsa på! Work work-baddräkten kommer från NA-KD och kostar 299 kronor.

baddträkt

Här hittar du baddräkten

12. Klassiska brillor

När vi ändå är inne på värme och sol. Varför inte se till att hon är kittad inför våred med ett par schyssta solglasögon. Som till exempel Jackie Ohh II, från Ray-Ban.

ray ban

Här hittar du glasögonen billigast!

Missa inte heller att spana in grymma presenter till honom.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!