Sunk eller hunk: Vad vill du helst vara?
Sunk eller hunk: Vad vill du helst vara?

Från sunk till hunk – här är detaljerna som gör dig sexig på riktigt

Ibland är skillnad mellan sunk och hunk mindre än man tror. Här är grejerna som gör dig hunkigare än någonsin.


Det är de små sakerna som gör det, och det som kan skilja sunk från hunk är de små detaljerna. Här är grejerna som kan få dig att bli sexig på riktigt.

1. En klocka som visar att du har koll

En klocka kan vara hur dyr som helst, och visst: Mer exklusiva klockor är ofta bättre gjorda. Men om du söker det där lilla extra (och inte vill betala mer än för en bil) finns det faktiskt väldigt prisvärda alternativ. Lika sexiga, mycket billigare.


Våra favoriter är den supercleana klockan från svenska märket Tid och den retro-eleganta V8 från Tissot.

2. En doft som får henne att stanna till

Det är skillnad på doft och doft, och det är nästan lika osexigt med en dålig parfym som med en dålig kroppslukt. Se därför till att lägga lite extra tid på att faktiskt hitta en doft som verkligen är bra.

Våra favoriter, som passar de flesta, är fräscht luftiga Issey Miyake L'Eau D'Issey och den komplext lockande La Nuit De L'Homme från YSL.

3. Ett välvårdat utseende

Det är sexigt att vara välvårdad och rent generellt borde män kanske bry sig lite mer om sitt utseende. En av de saker som ger allra störst skillnad är bra hår, och för att få fason på barret behövs några bra produkter. Riktigt bra är Grooming Cream från Real Men GO247, som ger precis lagom stuns.

Kolla in resten av produkterna från Real Men här.

Ett välvårdat skägg kan vara väldigt hett på en kille, men det finns kanske ingen större turn-off än ett glest, ovårdat eller på andra sätt skabbigt skägg.


Och hur får du ett snyggt skägg? 70 procent genetik, 20 procent bra produkter (särskilt skäggoljan är viktig) och 10 procent tid. För skägget måste fixas med varje dag. Våra favoriter är oljorna från Sailor´s. De är både effektiva och doftar riktigt gott.

4. Rocka avslappnade, men fräscha, sneakers

Ett par fräscha sneakers lyfter vilken outfit som helst, och får dig att se extra stilig ut. Och om du tror att skor inte spelar någon roll, för att ingen ser dem har du bara så fel. Hon ser allt.

Snyggast just nu är Adidas Gazelle, som du kan köpa här från bara 586 kronor.

5. Fast var inte rädd för mer dressade alternativ

Sneakers funkar ofta, men ibland bör du ha mer uppklädda skor. Satsa på riktigt läder eller mocka, och välj klassiska modeller utan för mycket krusiduller.


Ett par oxfords kommer alltid att vara helt rätt, och ser toppen ut till både jeans och mer dressade byxor. Varmare och rejälare, men ändå eleganta, är mockabootsen från Vagabond. Glöm bara inte att impregnera dem!

6. De rätta accessoarerna

För att nå hela vägen fram gäller det även att ha de rätta accessoarerna. En snygg väska och ett par fina solglasögon från Rayban visar att du bryr dig om ditt utseende.


Kolla in solglasögonen här och väskan, som är från Tiger, här.

7. Snygga underkläder

Om du kommer så långt som att visa upp dina underkläder, är det väldigt viktigt att de inte sabbar all stämning.


Tänk att less is more – håll det enkelt och snyggt. Allra bäst är enfärgat, tight och relativt nyköpt. Allt sladdrigt, glansigt eller, gud förbjude, "roligt" går verkligen bort.

Bra val är trunks från Calvin Klein eller Frank Dandy.

8. Vacker personlighet

Men allra viktigast är såklart din personlighet. Ett vackert leende, förmågan att lyssna och bra humor är det sexigaste av allt.

Men det skadar ju inte att få lite hjälp på traven...

Det är kanske inte helt nödvändigt, men en riktigt lyxig klocka vore väl rätt nice? Läs om de lyxigaste klockorna någonsin här.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vad är du?
Tack för din röst!