Här är de mest googlade skönhetstrenderna – hittills under 2017

Vad har vi googlat på mest i år när det kommer till skönhet? En ny rapport från sökmotorn själv ger svaret!


I Googles färska rapport Beauty Trends 2017 har man tittat på vad de hetaste trenderna är inom hudvård i USA, Japan och Frankrike – utifrån data och sökningar. Så här blev resultatet:

Trend 1: Ansiktsmasker

Den främsta trenden över samtliga marknader är ansiktsmasker. En trend som enligt Google börjat i Japan och sedan spridit sig. Lera, aloe vera, guld – variationerna är många.

Sugen? Här är tips på bra masker:

Mot acne


GlamGlow Super Mud Clearing Treatment – en lermask som förebygger och läker huden, och motverkar både finnar och pormaskar. Här hittar du den billigast.

Mot pormaskar


Jorgobé peel off mask – vi älskar njutningen när man drar bort den här masken och typ känner hur alla ”orenheter” följer med. Ska du bara ha en sak i ditt badrumsskåp så är det denna!
Blir din för cirka 230 kronor.

Trend 2: Devices
Olika devices – som elektriska ansikts- och kroppsborstar – fortsätter att vara populära, och hamnar på andra plats över de populäraste trenderna.


Google avslöjar inte vilka märken på devices vi främst googlar på. Men en klassiker i sammanhanget är ju rengöringsborsten Clarisonic som gör huden fräsch och fin och ger lite känslan av att man gått på spa typ varje dag. Läs mer eller köp den här.

Trend 3: DIY
De senaste åren har gått i pysslandets tecken. Så det är kanske inte så konstigt att DIY-trenden även har smugit sig in inom skönhet Några av de populäraste sökningarna inom DIY var hur man gjorde sin egen ansiktsmask, badbombs-recept samt läppscrubb.

Trend 4: Badbomber

En annan av de mest googlade skönhetssakerna var badbomber. Och vi förstår verkligen varför, för vad kan vara skönare än att sjunka ner i ett varmt, väldoftande bad.

För den som vill spara sig en googling kan vi tipsa om Bath blasters badbomber. Väldoftande och så söta att det nästan är synd att släppa ner dem i vattnet – men bara nästan...


Här hittar du de söta badbomberna!

--

Missa inte heller att spana in skönhetsprodukterna som är måste i necessären, eller testa att ta dig igenom den här listan utan att spendera 500 spänn.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.