Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Detta är en kommersiell sektion

8 unga modeprofiler har designat varsin t-shirt – vilken är din favorit?

Linn Ahlborg, Andrea Hedenstedt och Iva Nikolina är tre av dem som har fått designa varsin t-shirt för modemärket NA-KD. Den som vinner får designa en hel kollektion!

NA-KD har anordnat en tävling med åtta stora medieprofiler, och låter dem designa varsin cool statement-tröja. Den som säljer flest tröjor och vinner tävlingen får sen designa en helt egen kollektion tillsammans med klädmärket. Här ser du snygga tröjorna:

1. Not your girl av Linn Ahlborg

"Vi tjejer är så jävla bra och ska aldrig låta oss ägas av någon annan", säger Linn Ahlborg på sin blogg. Och finns det något viktigare budskap än det? Det här är Girl power-statement i form av en tröja.

Du hittar tröjan här.

2. Diva av Iva Nikolina

Iva Nikolina har 617 000 följare på Instagram – och enligt henne är en diva en kvinnlig version av en hustler. Hennes bidrag är en enkel och snygg t-shirt med "Diva" tryckt på framsidan.

Du hittar den här.

3. You go girl av Andrea Hedenstedt

Att tro på sig själv och köra sitt eget race är den svenska medieprofilen Andrea Hedenstedts statement till alla tjejer.

Här hittar du den.

4. Love at first sight av Alicia Alameda

Alicia Alameda är en känd medieprofil från Spanien. Hennes t-shirt förmedlar kärlek vid första ögonkastet – så om din crush inte har sett dig än, visa det med en t-shirt.

Här hittar du den.

5. Lost Lover av Rahnee Bransby

Rahnee Bransby kommer från soliga Australien, och är skaparen av den här tröjan. På sin Instagram säger Bransby att den här tröjan verkligen är gjord för henne.

Här hittar du den.

6. Love Wins av Debi Flügge

Visa att kärleken vinner med den här coola tröjan. Den är designad av Debi Flügge som kommer från Tyskland. På sin Instagram med 537 000 följare visar hon upp snygga bilder när hon reser jorden runt.

Du hittar den här.

7. Everyone's sweetheart av Milena Karl

Alla älskar en sweetheart, så visa det med en cool tröja! Den här tröjan är designad av Milena Karl som med nästan en halv miljon följare på Instagram delar med sig av sin vardag i snygga bilder.

Här hittar du den.

8. Kiss & Fly av Natalia Cabezas

Hur snygg skulle inte den här tröjan vara tillsammans med en cool bomberjacka? Designad av Natalia Cabezas från Spanien.

Här hittar du den.

Du som gillar tröjor med statements, missa inte 12 grymt snygga statement-tröjor här.

Visst är tröjorna fina?