Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Mästarnas Mästare-HeatoN visar upp sina klockor – så svindyra är de

- 06/03/2017, 14:55 -

Counter Strike- och Mästarnas Mästare-profilen har minst sagt dyr smak när det gäller klockor. Men de är ju väldigt snygga...

Det går bra för esportslegenden och Mästarnas Mästare-deltagaren HeatoN just nu. Hans insta är full av dyra restaurangbesök, lyxiga resor, och inte minst, flashiga klockor. Vi har letat reda på hans armbandsur, så du kan få koll på exakt hur lyxiga de faktiskt är. Nåt att börja spara till, kanske?

1. Racingklockan som kostar mer än en bil

Klart man måste matcha BMW:n med en fräsig racingklocka. HeatoN väljer stiliga Audemars Piguet Royal Oak Offshore, och vi kan verkligen förstå varför.


Klockan kostar strax under en halv mille, och du kan kolla in den här. Om du ska köpa den kanske du måste vänta lite, för så här dyra klockor måste ofta specialbeställas. Men du kanske ändå tänkte vänta till efter löning?

2. En guldklocka när man vill känna sig lite extra lyxig

Om man verkligen vill signalera "jag är riktigt jävla svinrik" så är en Patek Philippe klockan du bara måste ha. Så självklart är det en sån som HeatoN sportar.

Hans Patek Philippe Nautilus är dessutom i guld, vilket spär på lyx-vibbarna.

HeatoNs modell kan du spana in här (som specialbeställning, såklart). Om priset på den känns lite högt kan du köpa den här billigare Nautilusen istället. Den kostar bara typ 300. Tusen.

Fast när man är så framgångsrik som Heaton är, så är väl lite klockor det minsta man borde unna sig?

Gillar du klockor? De här 7 klockorna bör alla män med stil känna till. Vilken drömmer du om?

Vill du ha HeatoNs klockor?