7 saker du behöver för att klara den svenska våren

Den här listan tipsar om sakerna som rustar dig för vårens alla utmaningar — både i form av väderväxlingar och plötsligt dricka-öl-på-uteservering-behov.


Vi må tjata hela vintern om hur vi längtar till våren, men den gör oss lika ofta besviken. Ena dagen snöar det och nästa sitter du ute och äter lunch i solen. Därför kan vara svårt att veta vad som egentligen behövs för att embracea våren på bästa sätt, så här får du lite hjälp på traven.

1. En filt som funkar utomhus


Det är ett välkänt faktum att vi svenskar gärna kastar oss ut på uteplatser och balkonger så fort termometern klättrar över 10-strecket. Den här fleecefodrade filten med ärmar håller dig varm utomhus även när det är kallt. Så slipper du sitta där och huttra och med hackande tänder stamma fram något om "hur härligt det är med våren ändå". Du kan klicka hem den här. Finns även som fluffig inomhusvariant här.

2. Fixa fejkbrännan


När solen börjar titta fram är det lätt att man känner sig väldigt blek. Så innan du har fått en riktig solbränna funkar det minst lika bra med den här brun-utan-sol:en från Saint-Tropez. Det är en mousse vilket gör att den är enkel att applicera och ger ett naturligt resultat. Dessutom slipper du riskera solskador. Köp den här!

3. Ett par schysta solglasögon


Ett måste när solen tittar fram. Ray-Bans klassiker Clubmaster finns i massor med färger och för både killar och tjejer. En modell man aldrig tröttnar på! Finns att klicka hem här.

4. Vita sneakers


Det ultimata vårtecknet måste ändå vara när alla vita sneakers åker fram, och vi fullkomligt lyser när vi går gatan fram. Nu kan du haffa Adidas superpopulära Stan Smiths för bara 500-lappen. Eller varför inte ett par klassiska Converse för bara 99 kr?

5. Picknick-grill


Äntligen picknicksäsong! Och grillsäsong! Då behöver du ju såklart en picknick-grill. Med ett pris på blygsamma 395 kr har den här smidiga grillen plats för både kött, grönsaker och korv. Slå till här.

6. En liten kyl som håller ölburken kall


Det finns inte mycket som är värre än när du har grillat din hamburgare och den kalla ölen som du tänkt dricka till inte längre är kall. Lösningen på detta problem är en ölkylare. Den kostar under hundralappen och håller din öl kall i upp till 5 timmar. Den är möjligen inte livsnödvändig, men väldigt bra att ha.

7. Pollenmedicin(!)


På våren hör man om rinniga näsor och ögon från var och varannan person, och nästan lika ofta hör man personer som klagar på pollenallergikernas förkärlek till att berätta om sina problem. Men vi förstår att det är jobbigt, och vill därför tipsa om pollenmedicinen Loratadin som finns receptfritt här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.