17 perfekta presenter till flickvännen

Födelsedag, årsdag, eller bara för att hon är så sjukt fantastisk!


Har du världens finaste flickvän? Ja, men då är det klart att hon förtjänar något lite extra. Som detta:


1. En väska från Rebecca Minkoff

Väskor finns alltid på önskelistan – och varför inte överraska din partner med den här väskan från Rebecca Minkoff. Ett plus i kanten är ju att hon kan bära de smågrejer som inte ryms i dina fickor.

Här hittar du den billigast

2. Den snygga Bradshaw-klockan från Michael Kors

Lyxig klocka till olyxigt pris. Klockor som accessoar kan piffa upp vilken outfit som helst, och är alltid roligt att få i present.

Här hittar du den – för bara 1 475 kronor!


3. Nike Roshe One

Visst är det kul att få diamanter – men frågan är om man nästan inte blir gladare av ett par schyssta sneakers. Vi gillar Nike Roshe One, som du just nu kan fynda för dryga femhundringen.

Här hittar du dem billigast


4. Sweatshirt från Calvin Klein

Mjukare och mer bekväm tröja får du nästan leta efter. Ett perfekt tillägg till din flickväns garderob. Även om du tycker att hon redan har för mycket kläder.

Här hittar du den


5. Populära Black Opium från Yves Saint Laurent

Den här parfymen är hypad i både bloggar och på Youtube, och är ett säkert kort när kommer till att ge bort en parfym i present. Doften beskrivs som sensuell Rock 'n Roll – perfekt för din vilda älskling.

Parfymen hittar du här – för cirka 425 kronor.


6. Contourkit från Anastasia Beverly Hills

Typ alla som sminkar sig önskar sig den här paletten – vi kan lova att den kommer komma till användning. Finns att köpa för cirka 400 kronor.

Här hittar du paletten


7. GRL PWR till din girl

Låt din flickvän visa att tjejer äger med den här snygga tröjan, designad av Josefin Ekström. Kostar dessutom att köpa för endast 199 kronor.

Sprid GRL PWR – här hittar du tröjan!

8. Sminkborstar och BeautyBlender

Sminkborste från Real Techniques / BeautyBlender

På tal om smink så behövs det alltid nya fräscha sminkborstar eller BeautyBlenders. Det är en sån grej som man själv kan tycka är lite tråkig att köpa, och lägga pengar på. Därför är det desto mer uppskattat att få det i present!


9. Solglasögon från Ray Ban

Man kan aldrig ha för många par solglasögon, eller hur? Vi gillar dessa från Ray Ban. Finns i flera olika färger och kostar cirka 700 kronor.

Här hittar du dem


10. Lyxig plattång från GHD

Har din flickvän suckat över att hennes hår aldrig hålls platt, eller inte lockigt om hon lockat det? Eller har hon bara sagt att hon behöver en ny plattång? Då är ett hett tips en bra styler, som denna från Ghd.

Här hittar du dem – till billigast pris


11. Nya hörlurar

Ett par nya hörlurar är en sådan sak som man kan behöva – men sällan orkar köpa själv. Så varför inte köpa ett par Urbanears i favoritfärgen? Bra ljud, och snygg design.

Du hittar dem här

12. Taklampa från EOS

Det kanske känns lite konstigt att ge en lampa i present till någon? Men om din flickvän gillar inredning så är det faktiskt inte så konstigt. Speciellt inte att ge den här hypade fjäderlampan!

Här hittar du den

13. Foreo Luna för sminkborttagning

Den här lilla dosan har också tagit över Youtube och bloggar. Kort sagt så är det ett litet redskap som hjälper att rengöra huden och ta bort sminket! Sjukt bra för att hålla hyn ren och fräsch. De finns i olika storlekar och färger.

Här hittar du den

14. Vas från Klong

Också en favorit i inredningsvärlden. En lyxig vas från Klong! Och om du vill att vasen ska användas på en gång så kan du ju ge en fin bukett blommor också...

Du hittar vasen här


15. Borste som plattar håret

En grej som man typ inte förstår att man behöver förrän man testar den – magisk! Värmeborsten plattar håret och ser till att det är on fleek på nolltid!

Här hittar du borsten

16. Ett mysigt set från Cubus

Tröja för 249 kronor / Byxor för 199 kronor / Sovmask för 69 kronor

Vi lovar att din flickvän kommer bli glad av detta mys-set. Fluffigare material finns inte! Superlent och bekvämt. Passar speciellt den som fryser mycket.

15. En lightbox

Det här tillhör också inredningsvärlden – en lampa som man kan sätta sin egna text på. När du ger den här som present, varför inte klistra dit era namn och ett hjärta? Hur gulligt som helst.

Här hittar du den

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.