Back to basics – 12 basplagg alla män borde ha i sin garderob

Basplagg kanske känns tråkigt, men det är verkligen värt att satsa på för en bra garderob. Här är bästa basplaggen för honom.


Basen är grunden till allting – det kanske låter logiskt, men det gäller även garderoben. Hitta grunden i din stil, så kan du alltid utveckla det med tidens gång. Med basplagg är det hur enkelt som helst att lägga till coola accentfärger och accessoarer.

1. En t-shirt

Det här är ett plagg du bara måste ha i garderoben! Perfekt att ha under coola jackor, under någon skjorta eller bara enbart. Det bästa av allt är de inte ens är dyra – bara 149 kronor. Matcha tillsammans med ett par slitna jeans om du vill ha lite edge i din outfit.

Svart t-shirt / Vit t-shirt

Klicka hem en grå t-shirt för bara 279 kronor.

2. Klassiska chinos

Chinos passar både till fest och vardags – det beror helt enkelt vad du har på dig i övrigt. Grymt bra byxor att ha i garderoben, och definitivt värt när de bara kostar 599 kronor per par.

De finns i en massa olika färger, men när det gäller just basgarderoben så är det värt att börja med ett par svarta och ett par beige.

Svarta chinos / Beigea chinos

3. Långärmad tröja

Enkla långärmade tröjor kan matchas snyggt med vad som helst – det är ju så stilrent med baskläder. För en mer formell känsla passar chinos eller kostymbyxor till exempel.

Den här snygga tröjan är på rea just nu. Spara mer än 200 kronor!

4. Chilla i stil

Alla behöver att par sköna mjukisbyxor. Det är ju perfekt att dra på sig när man glömt handla mjölken, eller om man bara myser hemma i soffan. De finns även i grått.

För 399 kronor blir de här coola byxorna dina.

5. En hoodie till mjukisbyxorna

Bekväma tjocktröjor är också ett måste i garderoben. Det kanske inte är något du använda på kontorsjobbet, men det är säkert något som du tar på dig när du kommer hem. Trendigt i grått är såklart snyggt, och blir ännu snyggare med en jeansjacka på!

Den här hoodien kommer från märket Kvarn – du hittar den här för 349 kronor.

6. Ett par ljusa jeans med skön passform

Något av det värsta som finns är väl ändå när byxorna är för tajta. De här ljusa jeansen från Clay Cooper sitter lite lösare, utan att det ser för slappt ut. I stretchigt tyg sitter de bra, men inte för åtsittande!

Det bästa av allt är att de bara kostar 499 kronor.

7. Lyxiga kalsonger från Gant

Kan kalsonger vara lyxiga? Ja, det är klart de kan! Här är några riktiga sköningar från märket Gant. 3-pack är det också, för varför köpa ett par när man kan köpa flera för bara 399 kronor? Mjuk resår och bekvämt tyg.

Gråa, svarta och vita för 399 kronor / Marinblåa för 399 kronor

8. Den svarta skjortan

Svarta skjortor fungerar till så mycket mer än bara nyårsfirandet och stillsamma middagar. Det fungerar superbra till vardags, och matchas snyggt med ett par lite färggladare jeans eller chinos. Det får dig att se proffsig ut, samtidigt som du är bekväm!

Den här skjortan blir din för bara 499 kronor.

9. En cool bomberjacka

Här är en ofodrad bomberjacka – vilket gör att den passar bra till den värmande våren. Bomberjackor är fortfarande riktigt trendiga, och passar faktiskt till alla typer av outfits!

Klicka hem den från StayHard – för bara 599 kronor.

10. Baseballtröjan

En långärmad tröja med svarta ärmar. Den här kallas även farfarströja, men visst låter det lite coolare med baseballtröja?

Du hittar den här för 249 kronor.

11. Shorts till den kommande värmen

Värmen är snart här, och då är det slut med långbyxor! Shorts är riktigt snyggt, och matchas snyggt med sneakers eller somrigare skor. Undvik sandaler med strumpor i om du inte vill göra en riktig modemiss.

Stiliga chinosshorts för 399 kronor.

12. Pikétröjan

Vad är det för speciellt med en pikétröja? Ja, det är lite mer uppklätt och passar bra om man vill vara bekväm men ändå lite dressad. Den här är dessutom på hela 40 procent rea.

Du hittar den här för bara 479 kronor.

Nu har du grunden till en perfekt garderob. Satsa på kvalitativa kläder med stilren look. Du får inte missa de absolut hetaste märkena för herrar här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Behöver du utveckla din garderob?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.