Spana in Ronaldos sjukt lyxiga klockor – har hur många som helst

Fotbollsspelaren har en minst sagt stor klockgarderob. Och det är inga billiga ur vi snackar om här.


Heter man Cristiano Ronaldo har man rätt mycket pengar att röra sig med. Det är kanske därför inte så konstigt att hans Instagramflöde är fyllt med lyxklockor. En del av förklaringen är givetvis att han är ambassadör åt klockmärket Tag Heuer. Men här trängs också klockor från Rolex, Cvstos, Jacob & Co, och mer.

Här är ett par av dyrgriparna!

1. Gold, gold baby

Som tävlingsmänniska gillar man såklart guld. Kanske är det därför Cristiano har fallit för den här klockan från Rolex. Modellen är en Cosmograph Daytona, och just denna är gjord i 18 karats guld. Prislappen är cirka 300 000, men då har du inte bara en likadan klocka som Ronaldo, utan också Zlatan...

Känner du för att slå på stort? Här hittar du Rolex Daytona "billigast".

2. Tjusigt från TAG

Här sportar Ronaldo en TAG Heuer Carrera med gummiarmband . Den kostar cirka 65 000 kronor, men för den som har råd kan det vara en bra investering. Dyrare klockor har ju ofta ett bra andrahandsvärde. Spana in den här!

3. Schweiziskt lyxur

En annan klocka som fått pryda Ronaldos arm är Cvstos challenge. Cvstos är ett ganska ungt märke, som endast funnits sedan 2005. Prislappen för denna klocka är cirka 356 000 kronor – det kan man köpa en bostad för. Men en lägenhet kan å andra sidan inte hjälpa en att komma i tid.

Här hittar du läsa mer om och köpa Cvstos challenge.

4. Billigast på listan!

Okej, det här kanske inte är ett superfynd – men jämfört med de andra klockorna är den här riktigt billig med sitt pris på "bara" 13 000 kronor. Modellen är en TAG Heuer connected rubber, och klockan finns i flera olika färger – röd, vit, svart, grön, gul och orange. Kanske sitter Ronaldo och velar över vilken han ska välja?

Här hittar du Tag Heuer connected rubber billigast.

5. Bling-bling

Om man redan har en (läs flera) Rolex – vad skaffar man då? En Rolex klädd i diamanter så klart! Det är precis vad Ronaldo har på sig på denna bild. Klockan är en specialvariant av Rolex populära modell GMT Master II och kostar strax över 3 miljoner.

Känns det dyrt? Lugn..då kan du satsa på någon av de vanliga modellerna av GMT Master. De kostar "bara" mellan 70 000 och 700 000 kronor. Du hittar dem här.

6. Aquaracer skymtar fram

När Ronaldo fick ta emot pris som Europas bästa spelare 2016 (grattis!) skymtade denna snygging fram under kavajen. En TAG Heuer Aquaracer. Även denna är relativt billig om man jämför med många av de andra klockorna – cirka 17 000. Och då får du ändå ett urverk som pryds av 25 stycken juveler....

Här kan du jämföra och hitta lägsta pris på Tag Heuer Aquaracer

Så vad blir då summan av dessa klockor? Svar: Cirka 4 044 091 kronor. Och då finns det många fler klockar att hitta i Instaflödet. #Wow!

--


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!