14 saker vi bara måste ha i maj

Äntligen är våren här! Förhoppningsvis för att stanna. Här är en lista över saker vi behöver i maj månad.


I april har vi verkligen fått klart för oss varför oberäkeligt väder kallas för aprilväder. Nu hoppas vi att våren är här för gott och att maj även bjuder på lite försommarvärme. De här sakerna gör att du kan njuta extra mycket av våren.

1. Nya vinglas

Tjoho! När våren är här är det dags att korka upp rosévinet. Du njuter självklart ditt vin bäst i ett snyggt och stilrent vinglas. Här hittar du ett 4-pack vinglas från Iittala till ett riktigt bra pris.

2. Brun utan sol

Ja, den där härliga brännan kommer ju inte av sig själv. Då kan man vilja hjälpa solen lite på traven med den här B.U.S:en från St. Tropez. Den är i mousse-form vilket gör den mycket enkel att applicera jämnt.

3. En grill, såklart

Grill från Landmann / Grill från Weber

Äntligen dags att inviga grillen. För att maxa vårens grillpartyn kanske det till och med är dags att slå till på en ny? Antingen kör du på en rejäl pjäs med plats för mat till tolv personer, eller på en liten smidig elgrill.

4. En mini-segway!

Om du inte redan har testat en mini-segway borde du verkligen göra det. Inte nog med att det är sjukt kul att köra med en – de är också perfekta att ha för att ta sig från hemmet till affären, skolan/jobbet, eller någon helt annanstans. Tänk dig som en cykel, fast mindre, smidigare och det enda du behöver gör är att stå på den. Lätt värt!Här hittar du mer info och bästa pris på just den här modellen.

5. En solig jeansjacka

Lika självklart som de vita sneakersen – klart våren måste firas in i en skön jeansjacka.

FÖR HENNE

Vit jacka från Mango

FÖR HONOM

Mörkblå jacka från Levi's

6. Ett Nintendo Switch!

Nintendos nya superkonsol har varit minst sagt svår att få tag på, men fabrikerna har jobbat på bra, och nu finns den att köpa hos flera butiker online (du hittar bästa pris här). Varför inte fira att det snart är sommar, med lite Zelda- eller Mario Kart-spelande? Det är lätt värt det!

Läs mer om Nintendo Switch här.

7. Badkläder

Ja vi vet att vi är liiiiite tidiga. Samtidigt vill man ju inte stå där i sista sekund innan semestern utan något snyggt att ha på sig på beachen. Vi gillar denna Calvin Klein-bikini för henne, och snygga Björn Borg-trunks för honom.

8. Ett par löparskor

FÖR HENNE

När värmen kommer kan även suget efter att ge sig ut på joggingturer i parker och längs vattnet smyga sig på. Du springer bäst i ett par nya skor från Nike.

FÖR HONOM


Dessa mjuka och ultralätta löparskor kommer få dig att flyga fram. De finns att klicka hem här.

9. Pulsklocka

Ska du ut och springa är det väl nice att hålla koll på resultaten också. En av de populäraste sportklockorna är den här från Garmin. Du köper den billigast här.

10. Nokia 331

nokia 3310

Nostalgichock! Kommer du ihåg Nokia 3310? Telefonen som "alla" hade och med ikoniska spelet Snake. Well, den är tillbaka! Om du är för ung för att minnas mobilen, finns det ändå en anledning att testa nya 3310 – den har 1 månads batteritid. Telefonen kommer i maj, och här kan du se vilka butiker som har den.

11. En ny doft

Det är inte bara klädgarderoben som vi längtar efter att uppdatera när våren är på ingång, utan också doftgarderoben.

FÖR HENNE

Den här parfymen har en vårig och fräsch doft av bland annat rabarber, kiwi, grapefrukt och sandelträ. Du kan klicka hem den här.

Denna doft från Clean ska efterlikna ren, varm och naken hud, och innehåller doftnoter som vanilj och lotusblomma. Du hittar den till ett riktigt bra pris här.

FÖR HONOM

Citrus, äpple och grapefrukt doftar denna vårfräscha parfym från Hugo Boss, som ändå får ett djup tack vare kryddiga hjärtnoter. För 457 kr blir den din.


Denna doft från Chanel bjuder bland annat på noter av apelsin, muskot, pepparmint och rosépeppar. Den finns att klicka hem här.

12. En vas

Du måste ju ha en vas att sätta dina nyplockade (eller köpta) vårblommor i. Till exempel den här supertrendiga vasen från märket Klong. Du hittar den i flera färger och storlekar här.

13. Nya solglasögon

Ett par nya solglajjor är ju ett måste och dessa från RayBan är riktiga klassiker som passar både tjejer och killar. Du hittar bästa priset på dem här.



Är inte sugen på ett par fullt så klassiska brillor rekommenderar vi de här coola. Även dessa är unisex och du kan klicka hem dem här.

14. En kamera

Det här ser kanske inte ut som en systemkamera, men det är det! En grym liten rackare från Sony, som blir din för dryga 3000-lappen. Perfekt nu när ljuset är tillbaka.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.