Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Detta är en kommersiell sektion

10 upplevelser att ge bort i studentpresent!

Har du svårt att komma på bra present till någon som tar studenten i sommar? Lugn, här är tio riktigt bra förslag!

Attt ge bort upplevelser istället för prylar har blivit riktigt populärt, och vad är väl mer värt än ett minne för livet?

Här är tio tips på bra upplevelser du kan ge bort i studentpresent till någon som tar studenten i sommar!

1. En flygtur med helikopter

Att flyga helikopter är verkligen ett minne för livet, och därför en perfekt present att ge bort till någon som skulle uppskatta att få testa. Helikopterturerna arrangeras över Sveriges tre största städer, så det är bara att välja när och var man vill flyga, och sen boka in det.

Här kan du läsa mer.

2. Kör Ferrari eller Lamborghini

Många killars (och gubbars) dröm är att få testa att köra Ferrari eller Lamborghini. Är man det minsta intresserad av snygga och snabba bilar kommer man garanterat uppskatta att få det i studentpresent.

Läs mer om upplevelsen här.

3. Ge bort en 3D-figur av den som tar studenten!

Det här är så himla coolt. Genom att skicka in bilder på personen man vill avbilda kan du för en förvånansvärt billig peng få en detaljerad 3D-modell av personen. Perfekt att ge bort i studentpresent!

Här kan du läsa mer.

4. Testa att flyga skärmflyg

Skärmflyg är verkligen ingenting för den höjdrädde, men för de flesta andra kan det vara en av de häftigaste upplevelserna i ens liv. Känslan av att helt tyst glida fram över landskapet är minst sagt svårslagen.

Här kan du läsa mer om hur det funkar och vad det kostar.

5. Chokladprovning

Perfekt för alla som älskar choklad! Och här är det inte några ljumna Marabo-kakor man testar, det är bra choklad av hög kvalitet. Helt klart en riktigt kul upplevelse!

Här kan du läsa mer och boka.

6. En sånglektion med ett proffs

Det finns många som låter sitt sjungande stanna i duschen, men genom att gå till en sångpedagog kan man få lära sig de rätta teknikerna som gör att man vågar dela med sig av sin vackra röst även offentligt. En utmärkt studentpresent för alla som gillar att sjunga, oavsett om de är bra på det eller ej.

Här kan du läsa mer.

7. Testa folkrace Tomelilla

Det här är lite av motsatsen till att provköra en Ferrari, men det är minst lika roligt. I paketet ingår det att köra flera heat med en massa mottävlande, och det är verkligen inget problem om man vill köra fult. En sjukt rolig upplevelse!

Läs mer och boka här.

8. En ölbryggarkurs!

Få saker smakar lika gott som en öl man har bryggt helt själv, och genom att gå en kurs får man all kunskap man behöver för att lyckas med det. En perfekt studentpresent för alla som uppskattar god öl (eller för alla föräldrar som vill att bli bjudna på hemmabryggd öl!)

Läs med om kursen här.

9. Champagneprovning för två!

Finns det något bättre sätt att fira studenten än prova champagne och mousserande vin? Nä, det gör det faktiskt inte. Dessutom får studentfirande chansen att hitta en egen favoritchampagne, vilket man har användning av livet ut!

Här kan du läsa mer om champagneprovningen.

10. Flyg luftballong

Okej, vi sparade det allra bästa till sist. Många människor vill testa att flyga luftballong, men få har gjort det. Men de som har gjort det älskar det! Det här är verkligen en upplevelse man kommer att minnas resten av livet!

Köp ballongflygning som studentpresent här.