Lördag 1 Okt
Stockholm
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Här är prylarna du bara måste ha när du kollar på Eurovision

Vad vore Eurovision utan allt skoj runt omkring? Här är de bästa prylarna du bara måste ha för att förgylla kvällen ytterligare!

Läs mer

Eurovision Song Contest är igång och det innebär soffhäng deluxe med nära och kära. Vi har en lista på saker du behöver före, under och efter Eurovision-tittandet.

1. Sällskapsspel

Vad gör man innan Eurovision börjar? Jo, man spelar sällskapsspel! I Spelet Speak Out ska man försöka säga olika fraser med en plastgrej som hindrar en från att stänga munnen. Var beredd på en skrattfest! Spelet Speak Out hittar du här.

Om du redan har spelet så hittar du ett gäng andra roliga spel här.

2. Inomhusgrill

Våren är här men det betyder inte att vi garanterat får bra grillväder. Så varför inte kolla på Eurovision samtidigt som man grillar i köket? Vi har testat OBH Nordica och vi älskar den!

Om du inte ville ha just denna så hittar du alla andra grillar här.

TV-apparaten alla pratar om

Det kanske inte är den billigaste prylen att investera i men vi kan garantera dig att med Samsung Curved så kommer det att kännas som om du är mitt i Eurovision-publiken. Tack vare den välvda skärmen så blir din tv-upplevelse magisk.

Har du inte råd med denna? Klicka på länken så hittar du alla de senaste tv-apparaterna till lägst pris!

Sockervaddsmaskin

Har du barn hemma eller bara vill lyxa till det lite? Köp då en sockervaddsmaskin. Man kanske inte använder maskinen varje gång man ser på Eurovision, men varför inte till finalen för att göra upplevelsen lite roligare?

Här hittar du ett gäng olika maskiner.

Pulsklocka

Jag vet inte hur ni är men jag tycker att det är extremt spännande att kolla på Eurovison. Pulsen stiger varje gång resultaten presenteras. Så varför inte göra just den specifika händelsen till en kul grej och börja mäta pulsen på varandra?

Köp en varsin pulsklocka och använd den under showen. Men sluta inte använde klockan efter att allt är slut, gör det till en vana att använda den hela tiden. Förutom att klockan mäter din puls så räknar den även ut hur många steg du tar under dagen!

Hitta fler modeller här.

Ansiktsmask

Vill du se extra fräsch ut kvällen till ära? Pröva då den revolutionerande ansiktsmaskin i rent guld! Masken slätar ut huden och du får en lyster som aldrig förr!

Här hittar du bäst pris på guldmasken från Peter Thomas Roth.

Glitterklänning

Det är inte varje dag man kan gå runt i en glitterklänning, så passa på att klä upp dig lite extra när du sitter framför tv:n och hejar! Klicka hem klänningen

Här hittar du alla möjliga plagg i glitter, Shine bright like a diamond!

Ölglas

Eurovision utan öl? Här hittar du fyra stycken exklusiva ölglas från Orrefors för bara 279 kronor!

Sovsäck

Har du vänner över som inte kan ta sig hem pågrund av några öl för mycket? Skaffa dig några sovsäckar och avsluta kvällen med en gemensam övernattning i vardagsrummet. Hitta olika modeller här.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.