Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Detta är en kommersiell sektion

Här köper du Adidas Stan Smith billigast – spara hundralappar!

Sommarens populäraste sneakers – Adidas Stan Smith – finns i oändligt många varianter, så det är bara att välja de som passar dig bäst.

Krispigt helvita, den klassiska looken eller kanske ett par i trendiga pastellfärger? Oavsett vad du väljer är Adidas Stan Smith helt rätt och utstrålar känsla för stil – det är ingen slump att det är Sveriges populäraste sko just nu.

Namnet Stan Smith är hämtat från en amerikansk tennisspelare (som inte helt oväntat hette Stan Smith), som efter sin tenniskarriär värvades av Adidas för att vara ansiktet utåt för skon. Detta var 1971, och sedan dess har skon gjort total succé över hela världen.

Redan från början hade Stan Smith sin signatur på skons plös, och med tiden utvecklades detta till att han också fick en stiliserad bild av sitt ansikte på en del versioner av skon.

Mest ikoniskt är dock att Adidas Stan Smith inte har de klassiska tre strecken på sidan, som nästan alla andra skor från Adidas har. Istället har de tre rader av andningshål, vilket är mer diskret.

Om du vill skaffa dig ett par är det ett bra läge att göra det nu. Många butiker har nämligen rea, och beroende på vilken modell du fastnar för går det att fynda dem så billigt som till halva priset mot i butik.

Den klassiska vita modellen med grön häl går dock för "bara" 30 procent lägre pris än vanligt.

Klicka dig in här för att hitta din favoritmodell, och för att se var du kan köpa dem billigast!