18 vardagshacks – prylar som gör livet sjukt mycket lättare

Du visste inte att du behövde dem, men efter att du läst den här listan kommer du inte vilja leva utan dem.


Du har problemet – vi har lösningen! Här är arton smarta saker som kommer förenkla ditt liv.

1. En steamer

Att stryka kläder kan ju vara en av de tråkigaste sysslor som finns. Förenkla det hela genom att byta ut strykjärnet mot en steamer. Du behöver ingen strykbräda utan hänger bara upp plagget på en galge, drar steamern över tyget och ser skrynklorna försvinna. Mycket tillfredställande!

Här kan du köpa steamern på bilden.

2. En mini-espressobryggare

Du har kanske en sådan där termosmugg för att kunna ta med dig kaffe och dricka på språng. Och det är ju ganska praktiskt och bra. Men inte alls lika bra som att ha en mini-espressobryggare som också är en mugg.

Allt du behöver är en nespressokapsel och vatten – sedan kan du få en färdig espresso när du vill.

3. Sov-hörlurar

Delar du säng med någon som snarkar? Eller brukar du vakna upp med hoptrasslade sladdar och onda märken efter att ha somnat med hörlurarna i? Då är detta prylen för dig. Det är ett mjukt pannband med inbyggda hörlurar som låter dig somna sött med din favoritmusik i öronen. Klicka hem dem här.

4. En stekpanna med flera fack

Bland det segaste som finns är ju när man ska laga mat och tvingas använda flera stekpannor, trots att man bara ska laga en eller två portioner. Sedan måste man stå där och diska alltihop och det finns ju roligare saker att ägna sig åt. Med den här stekpannan kan du tack vare de olika facken steka många saker samtidigt. Guld för singelhushållet! Köp den här.

5. Ett digitalt dörrlås

Är du en sådan som brukar glömma eller slarva bort nycklarna? Lösningen stavas Glue Lock. Det är ett digitalt lås som du fäster över ditt vanliga lås och låser upp med hjälp av en app, som styrs av krypterad Bluetooth. Dessutom kan du dela ut digitala nycklar till vänner, hantverkare eller andra besökare och välja under hur lång tid deras nycklar ska fungera.

Här kan du läsa mer om Glue Lock.

6. En kaffebryggare med wi-fi

Den här kaffebryggaren styrs via wi-fi, vilket gör att du kan sätta igång morgonkaffet redan från sängen. Perfekt för dig som är morgontrött eller bara lat. Klicka hem den här.

7. En ovältbar kaffemugg

Med den här muggen kommer du aldrig mer riskera att spilla kaffet över den nya vita skjortan eller över tangentbordet. Den är nämligen något så otroligt som en ovältbar mugg. Detta fungerar genom en teknologi som skapar ett lufttryck mellan muggen och underlaget, vilket gör att muggen bara går att flytta på om du lyfter den rakt upp. Perfekt när du till exempel är på resande fot!

Läs mer här och klicka hem den här.

8. Vattentålig högtalare

Den här vattentäta högtalaren är perfekt för dig som vill leva ut dina artistdrömmar i duschen! Eller varför inte ta ett bad till tonerna av en skön podcast? Här kan du köpa högtalaren.

9. En automatisk visp

En automatisk visp låter kanske inte som något livsnödvändigt, men tänk på hur ont man får i armen när man står där och vispar. Vispen fungerar för alla typer av såser, soppor och krämer och förhindrar att maten fastnar i botten av pannan.
Här kan du köpa den.

10. En mixer med mugg

Den här mixern har en inbyggd mugg så att du kan göra en smoothie och dricka den on-the-go. Perfekt för dig som brukar stressa på morgonen – nu har du inga fler ursäkter till att skippa frukosten. Klicka hem den här.

11. Vakuumförpackare

Få maten att räcka fem gånger så länge genom att vakuumförpacka den. Du sparar både pengar och shoppingtimmar.
Det bästa priset på vakuumförpackare hittar du här.

12. Grönsaksstrimlare


Att ersätta pasta med grönsaker i spaghettiform, till exempel zucchini, har blivit populärt och om du själv vill testa på att laga denna rätt gör du det lättast med en grönsaksstrimlare.
Du hittar den billigast här.

13. Trimmer för känsliga områden

Med den här prylen slipper du vaxa och noppa. Det är en trimmer som används för att ta bort hår på känsliga områden som ögonbryn, bikinilinje och under armarna.
Du kan köpa den här för 199 kr.

14. Sladdlösa hörlurar


Slipp trasslet en gång för alla och investera i ett par sladdlösa hörlurar. Tänk vilken förhöjd livskvalitet ändå! Här hittar du det billigaste priset på Apples AirPods.

15. Styr allt från samma ställe

Den här lilla grejen hjälper dig att styra alla enheter i hemmet med bara ett knapptryck. Den håller koll på hur mycket energi varje enhet gör av med och du kan minska din energiförbrukning. På så sätt sparar du både på miljön och pengarna. Och allt detta för bara 499 kr.

16. Solcellsdriven laddare

Med den här kommer du aldrig mer stå med en urladdad mobil. Så länge solen lyser kan du ladda telefonen med hjälp av denna powerbank som drivs av solceller. På en uppladdning kan den ladda en mobil 3-4 gånger. Du kan köpa den här.

17. Fritös


Sommarens grillmiddagar kommer bli svårslagna när du kan fritera dina egna pommes frites. Den här fritösen kostar 395 kr och du hittar den här.

18. Bladlös fläkt

Lider du på sommaren när det är varmt, men kan inte ha en fläkt i sovrummet på grund av att det stör sömnen? Den här fläkten har inga synliga blad och därför är den både tyst och stilren.

Klicka hem den här.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!