Festival i sommar? Här är 13 grejer du borde ta med dig!

För många är sommaren synonymt med festivaler. Här får du tips om riktigt bra grejer som gör dig festivalredo.


Efter den här listan kommer du vara beredd på alla utmaningar som en festival kan föra med sig, oavsett om det är i form av regn, lera eller trötthet.

1. Folkabuss-tält

Med det här tältet kommer ni tveklöst ha festivalens snyggaste boende. Så kan ni sitta där på ett lerigt Peace and Love och känna, bara för en stund, som att ni är på Woodstock '69. Här kan du köpa tältet.

2. Gummistövlar

Gummistövlar är något som associeras med festivaler, inte nödvändigtvis med fashion. Men du behöver inte nöja dig med ett par gröna lantbrukarstövlar. Slå istället till på någon av dessa lite mer moderiktiga varianter.

FÖR HENNE

De första / De andra

De här stövlarna kommer från Ilse Jacobsen och finns i massor med olika färger. Här hittar du det bästa priset på de höga respektive de låga.

FÖR HONOM

De första / De andra

Här hittar du de från Tretorn och här hittar du de från Hunter.

3. Vattentålig högtalare

Festivaler handlar om musik, därför vill man såklart kunna lyssna på musik även mellan spelningarna. Festivaler handlar också mycket om regnigt väder och lättspillda drycker, därför är det bra om högtalaren du lyssnar på musiken från är vattentålig. Den här högtalaren är så vattentålig att den till och med går att sänka ner i vatten och har dessutom riktigt bra ljud. Här hittar du det bästa priset på den.

4. Billig kamera

Som sagt, ömtåliga saker och festivaler går inte riktigt hand i hand, så du kanske inte vill ta med dig din dyra systemkamera. Då är den här kameran ett riktigt bra alternativ. Den kostar bara 499 kronor och är vattentät upp till tre meter.

5. Regnjacka

FÖR HENNE

Den här härliga färgklicken till jacka kommer göra att du känner dig glad även när det regnar. Kanske kommer du till och med smygönska att det ska börja regna, bara för att du ska få ha den på dig. Här kan du köpa den.

FÖR HONOM

Med denna jacka är du stylish i alla väder. Klicka hem den här.

6. Temporära tatueringar

För den rätta bohokänslan. Just nu är tatueringarna på bilden dessutom nedsatta i pris. Klicka hem dem här.

7. En spis som också är en laddare

Hur smart är inte den här spisen? Värmen från elden konverteras till energi vilket gör att du kan ladda via ett USB-uttag. Här hittar du det billigaste priset.

8. Nokia

Eller så köper du bara den här, nyvarianten av den klassiska gamla Nokia-mobilen. Det värsta som finns är ju när man står mitt i folkhavet med en urladdad mobil och letar efter sina vänner, eller hur? Den här telefonen har en månads batteritid i viloläge, och klarar alltså med lätthet en hel festival. Dessutom har den Snake.

9. Gitarr


Om du inte är rädd för att bli den där osköna gitarrspelande killen tycker vi att du borde införskaffa dig en gitarr. Och faktum är ju att ganska många ändå brukar falla för den där gitarrspelande killen – eller tjejen. Här hittar du gitarren ovan och fler modeller.

10. Ukulele

Om en gitarr känns lite för dyrt och otympligt att släpa på finns denna ukulele att köpa för bara 295 kr. Klicka hem den här.

11. Bars

När man är trött, sliten och hungrig kan det vara nice med något som ger lite snabb extraenergi. Till exempel en bar. Här hittar du storpack med bars till riktigt bra priser.

12. Solglasögon

Förhoppningsvis blir det sol på festivalen och då behövs ju ett par snygga glajjor.

FÖR HENNE

Solglasögon från Céline, 2 285 kr.

Solglasögon från Ray-Ban, 849 kr.

FÖR HONOM

Solglasögon från Ray-Ban, 974 kr.


Solglasögon från Ray-Ban, 1 039 kr.

13. Tvåmannatält

Om du tyckte Folkabuss-tältet var lite overkill finns här ett alternativ. Ett stabilt tvåmannatält för under tusenlappen. Det funkar ju faktiskt bra det med, även om det inte har samma coolhetsfaktor. Klicka hem det här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.