Trendspaning – 7 riktigt snygga plagg med floral prints

Blommönster är det hetaste i modevärlden just nu. Vi har valt ut plagg med riktigt snygga floral prints som du absolut inte får missa.


Blommor är vad som borde ta över din garderob i sommar. Byxor, toppar, klänningar, bikinis - allt! Här listar vi sju riktigt heta plagg för dig.

1. Overlap dress

Volangerna på den här klänningen gör den verkligen så himla fin! Axelbanden är dessutom justerbara så att den passar just dig.

Klä upp den med ett par snygga klackar och en clutch. Med sandaler får du en mer avslappnad look!

2. Set by Hannalicious

Trumpetärm, blommönster och skön passform - det blir inte mycket trendigare än såhär!

Bloggaren Hannalicious har kommit ut med en kollektion i samarbete med NA-KD. Toppen passar perfekt till den här byxan, men är minst lika snygg att styla med en pennkjol eller ett par jeans.

3. Maxi dress

Vi drömmer oss bort till långa ljusa sommarnätter med den här vackra klänningen.

Tillsammans med den lila färgen och den smickrande passformen är den perfekt till såväl bröllopsfesten som middagsbjudningen. Vi vill ha den nu!

4. Swimsuit

Romantisk baddräkt med en rosa ton och blommigt mönster. Banden kan du enkelt knyta upp för snyggt solbrända axlar.

Vänd blickar på stranden och spana in den fina baddräkten här!

5. Lace-up

Spets och snörning är någonting som aldrig går ur tiden. Med en het burgundy färg så är klänningen ett måste i garderoben.

Du hittar den sjukt snygga klänningen här!

6. Felicia Tee

Den grymt duktiga Youtubern Therese Lindgren har designat en riktigt snygg t-shirt tillsammans med NA-KD. Klä dig bekvämt med en superfin rosdetalj i midjan!

T-shirten finns i två olika färger – svart och grå.

7. Beige flower power

Långklänningar är vad vi har längtat efter att bära hela året – och nu kan vi äntligen göra det! Öppna ryggar och virkade tyger är verkligen hur snyggt som helst.

Om du letar efter en klänning som passar till alla typer av tillställningar, så är det här definitivt klänningen för dig!

Spana in fler fina plagg med floral prints hos NA-KD här!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!