Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Här är 10 nostalgifilmer du måste se innan du dör

Nu kan du minnas tillbaka till tio filmer du bara måste se.

Shopping | 01/06/2017 15:42

Om du är född på 90-talet kommer du älska de här filmerna och du kan nu även se dem helt gratis.

Äldre, klassiska filmer kan vara det bästa som finns, oavsett om de är dåliga eller inte så fungerar de fortfarande. Det är liksom något med dem som man bara dras till.

Som när Jönssonligan härjar i stan eller den svenska klassiken Eva och Adam.

Här kommer ytterligare åtta filmer du bara måste se. Du kan även se dem gratis på C More då du genom denna länk får två veckor gratis på streamingsajten.

1. Bert - Den sista oskulden

Vem har inte sett Bert? Den eviga jakten på brudar kan nog många unga känna igen sig i. Men för Bert var det nog värst. Här kan du se hur det går i Berts jakt på tjejer.

2. Drömkåken

Björn Skifs köper ett hus på aktion. Något som det skulle visa sig att han inte skulle göra. Klassisk film som du hittar här.

3. Sällskapsresan

Sällskapsresan är svensk chartersemester när den är som bäst. Och på chartersemester har nog de flesta varit, så igenkänningsfaktorn är extrem. Det finns en stor risk att du blir beroende av Stig Helmer, om så blir fallet kan du även se Sällskapsresan två här.

4. Eva och Adam - Fyra födelsedagar och ett fiasko.

Ojojoj! Här åker man tillbaka flera år i tiden. Kärleken mellan Eva och Adam var speciell men helt plötsligt blev det trubbel i paradiset i denna fina film om kärlek.

Här kan få två veckor gratis på C More och se om problemen löste sig. Det är ingen bindningstid och ingen uppsägningstid.

9. Code of Silence

Chuck Noris i en actionrulle. Inget mer behöver sägas. Och här hittar du filmen plus en massa andra.

6. Svensson Svensson-filmen

När Lena flyttar till Stockholm och hela familjen får flytta med så blir det jobbigt för Gustav. Stockholm är inte riktigt hans stad, om du inte sett den här filmen så måste du verkligen göra det nu.

Och du kan göra det här.

6. Nattbus 807

Filmen är värd att se bara för att få uppleva en ung Kjell Bergqvist. Filmen i sig visar på ett tufft svensk samhälle under 90-talet så den är värd att se oavsett om du vill se en ung Kjell eller inte.

Här får du två veckor gratis på C More och kan hitta filmen. Det är ingen bindningstid och ingen uppsägningstid.

7. Ace Ventura

Somliga avskydde nog den skrikige Jim Carrey i filmerna om Ace Ventura men de är ändå kult och måste ses. Oavsett om du gillar honom eller inte.

Sugen på Jim Carrey, då hittar du filmen här.

8. Jönssonligan

Ojoj, här kan du unna dig många klassiska filmer. Jönssonligan behöver nog ingen beskrivning men det vi kan göra är att påminna dig om hur skön Harry är och hur speciell Sickan är. Och vi får absolut inte glömma bort Doris.

Här kan du se sex filmer i Jönssonligan-serien.

10. Bad Santa

Den här rullen borde nästan inte vara med men den kvalar in ändå. Varför den petar sig in på listan är av den anledningen att man blir nostalgisk runt julen och letar sig till den här filmen. Ytterligare en anledning är ju också den lilla killen som bara är helt underbar i den här filmen.

Här hittar du den här episka filmen och en massa andra filmer och serier.

Dessa filmer kan du se helt gratis i två veckor genom den här länken. Men C More erbjuder självklart mer än så, när du registrerar dig får du tillgång till över 1 500 filmer och serier. Du kan även ta del av deras sportpaket genom deras Premiumpaket som nu kostar 199 kronor. Ordinarie pris 449 kronor och det är ingen bindningstid.

Håller du med?