Här är 5 deals som gör livet lite lättare i sommar

På Buyersclub kan du ta del av massvis med gratisdeals och generösa rabatter.


Gratis är gott sägs det. På medlemssajten Buyersclub kan du ta del av en massa gratiserbjudanden och generösa rabatter.

Det enda du behöver göra är att skriva in din mailadress via denna länk och du är inne. Du får den första månaden gratis, sen om du vill fortsätta kostar det 49 kronor i månaden om du vill ta del av allt gott. Det är ingen bindningstid och ingen uppsägningstid så du kan använda din första månad och sen bara låta det vara.

Vad har då Buyersclub att erbjuda för tillfället? Jo, massvis, men vi har valt ut några här nedan.

1. 175 kronor på Wolt

Allt fler beställer hem sin mat. Fullt förståligt då det inte alltid är så kul att laga mat. Nu kan du få hela 175 rabatt på Wolt genom Buyersclub.

Här kan du ta del av rabatten.


2. Storytel - testa kostnadsfritt i 30 dagar

Sommarmånaderna är oftast fyllda med fart och fläkt. Men det är ochså en tid på året då lugnet hos många ofta infinner sig. Det bästa som finns kan ju vara att ligga i en park, ha hörlurarna i öronen och få en bok uppläst för en.

Om du har det suget så är nog Storytel något för dig. Just nu får du funktionen gratis i 30 dagar genom denna länk efter att du registrerat dig med en mailadress. Just nu får du också 50 kronor i välkomstgåva från Buyersclub.

3. mytaxi

Som medlem i Buyersclub kan du ta del av ett erbjudande som ger dig en taxiresa med mytaxi gratis till ett värde av 100 kronor. Perfekt när du ska hem från krogen.

Du hittar dealen här.

4. 20 procent rabatt på Make Up Store

Med den här dealen får du 20 procent på HELA sortimentet.

Och du hittar den här.

5. Rabatt hos Linas Matkasse

Älskar du mat? Ja, såklart du gör. Om du inte är den som vill få maten hemlevererad så gillar du antagligen att laga maten. Här får du upp till 50 procent rabatt hos Linas matkasse.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!