21 heta outfits till sommarens dejter

Skippa klädpaniken och gör ett bra första intryck på första dejten i en riktigt snygg outfit. Här är våra favoriter som passar perfekt i sommar.


Känner du igen scenariot där du står framför garderoben och bara stirrar innan enefterlängtad dejt? Att klaga på att man inte har något att ha på sig och leta igenom alla kläder man har för att sedan sucka besviket.

Vi vet hur du känns – och därför tipsar vi nu om några favoriter som passar bra till sommarens dejter.

1. En blommig jumpsuit
Blommor och naturnära mönster är en av årets stora trender – och visst känns det somrigt? Jumpsuits är sjukt bekväma, vilket gör att det passar alla tillfällen.

Den här jumpsuiten från NA-KD Boho blir din för bara 299 kronor.

2. Trendigt med off shoulder
Influencers som Linn Ahlborg älskar plagg som visar axlarna – här är en i en smutsrosa färg, som genast gör att den känns mer romantisk. Den här toppen blir din för 349 kronor.

Matcha den här tröjan, som du hittar här hos NA-KD, tillsammans med ett par ljusa jeans eller en flörtig kjol.

3. Spetsa till det med spets
Var inte rädd för att uttrycka din stil i härliga färger och tyger. Här är en tröja från BikBok i en härlig blå ton.

Men det bästa av allt måste faktiskt vara priset – som bara är 149 kronor.

4. Elegant jumpsuit
Vida ben och breda axelband är något som får den här jumpsuiten att stå ut från mängden. Tänk vad snyggt det här skulle bli med ett par coola klackar?

En outfit som passar bra för alla typer av dejter. Jumpsuiten går att hitta hos NA-KD för 699 kronor.

5. Korsetter och t-shirts
Det här måste vara den bästa trenden i år. Skönt att kunna ha på sig en oversize t-shirt – men ändå känna sig superfixad bara genom att slänga på en korsett.

Den snygga korsetten kommer tillsammans med t-shirten från Cubus. Hur bra är inte det? Du kan ha dem separat eller tillsammans – och de blir dina för bara 249 kronor.

6. De perfekta vita jeansen
Kraven på vita jeans är många. De ska sitta bra, inte vara genomskinliga och inte kosta för mycket. De här kommer från youtubern Therese Lindgrens kollektion för NA-KD – och de har allt vi önskar.

Alla behöver ett par vita jeans – så klicka hem dem för bara 399 kronor.

7. Enkelt till dejten
Klänningar är något som definitivt hör till sommaren. Det är skönt att ha på sig och enkelt att matcha med ett par snygga smycken och accessoarer.

Den här fina klänningen från Gina Tricot slutar precis nedanför knäna och har trendiga slitsar på sidorna – och den kostar bara 149 kronor.

8. Snörning och vida ärmar
Vit skjorta från Kristin Sundberg for NA-KD med lös passorm – det tunna tyget passar bra till den varma sommaren.

Vågad snörning och de vida ärmarna sätter karaktär på din outfit – den blir din för 249 kronor.

9. Se fancy ut i fuskpäls
Stora pälsar och fluff i allmänhet är en av våra trendfavoriter – att det handlar om fuskpäls är det allra bästa. Här är snyggt fluff för bara 299 kronor.

Fuskpälsen finns i flera olika färger – så välj din favorit eller ta alla hos Gina Tricot.

10. Chokers är fortfarande inne
Du har väl inte missat att 90-talstrenden också finns på klädesplagg? I den här tröjan från NA-KD är det kombinerat med bara axlar och en rosa trendfärg.

Trendigt snyggt med en hint av coola detaljer – klicka hem den för 399 kronor.

11. Playsuit med bekväm passform
Den här byxdressen markerar midjan på ett diskret men ändå märkbart sätt. Den är i en off-white färg, vilket genast gör att den känns mer vardaglig – men den passar fortfarande lika bra till de mer festliga tillfällena.

Matcha den snyggt med att par sköna sneakers, eller klackar om du vill piffa till det. Du hittar den hos Gina Tricot för bara 299 kronor.

12. Calvin Klein Crop Top
Märkeströjor är nästan alltid något som står på önskelistan – och Calvin Klein-tröjorna är något som många vill ha. Här är en ny favorit i kollektionen. En crop top för 549 kronor.

Den finns hos NA-KD. Matcha den snyggt med silvriga smycken och högmidjade jeans.

13. Våga bära mönster
Det behöver inte bara vara blommor som bildar en trendigt outfit – varför inte prova lite blad som mönster istället? Det må vara nära blommigt mönster, men ger ändå en lite annorlunda vibb. Blir snyggt när man matchar med ett par neutrala byxor eller en kjol.

Här hittar du Lizzy Top från Gina Tricot – för bara 129 kronor.

14. Perfekt till middagsdejten
Hur fin skulle inte den här klänningen vara tillsammans med stora smycken, eleganta klackar och en somrig kappa över? En snygg outfit för den eleganta middagen eller stillsamma biodejten.

Den här klänningen kommer från NA-KD Boho – och finns att klicka hem för 599 kronor.

15. Linne i sammet
Crushed velvet, eller sammet på svenska, är ett snyggt material som piffar upp vilken outfit som helst. För visst är det roligare än ett linne i bomullstyg till exempel? Det här linnet från Cubus finns även i svart om det är mer din grej.

Släng över en snygg kavaj om du känner för lyxa till det, annars blir det precis lika coolt med en trendig bomberjacka. Det här linnet blir ditt för 199 kronor.

16. Gör ett statement
Tröjor med tryck är ett enkelt sätt att visa vad du står för eller vad du vill säga. Här är en skön t-shirt i en ljusgrå färg – för en bekväm outfit räcker det med ett par snygga jeans, men fungerar lika bra med en cool kjol.

T-shirten hittas hos NA-KD – för priset 199 kronor. Vilket kap!

17. Viktigt budskap med snygg t-shirt
Visa att tjejer äger i den här bokstavligt talat heta tröjan – eldflammor är ju hett, eller hur? Den lösa passformen gör att den sitter bekvämt och kan stoppas in snyggt i ett par jeans eller en kjol.

Den här coola tröjan finns hos NA-KD – och blir din för 199 kronor.

18. Skjorta med volanger
Den klassiska blåa skjortfärgen – som genast känns mycket roligare med volanger och cut outs. Går att kombinera med allt från högmidjade jeans till grymma kjolar. Tuffa till det med ett par coola sneakers. Den finns att hitta hos NA-KD.

För 299 kronor flyttar den här skjortan in i din garderob.

19. Byxor från Therese Lindgren for NA-KD
Åtsittande byxor i suede som förändrar vilken outfit som helst. Varför inte blanda olika material och texturer liksom?

De här byxorna finns också i militärgrönt om du känner för att sätta lite färg i garderoben. De blir dina för 499 kronor.

På tal om sommar så får du inte missa de här trendiga baddräkterna. Du blir lätt snyggast på stranden! Eller varför inte ha en baddräkt och snygga shorts? Det fungerar minst lika bra, och är sjukt snyggt.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!