12 riktigt roliga presenter din pojkvän skulle älska att få

Fyller din kille år snart, eller tycker du bara att han förtjänar något extra? Ge honom någon av de roliga grejerna i den här listan.


Alla de här sakerna kommer garanterat göra din kille glad!

1. Radiostyrd bil

I varje man bor det en liten pojke och denna pojke kommer älska att få en radiostyrd bil. Dessutom är det här inte vilken radiostyrd bil som helst, utan en som är otroligt detaljrikt designad – i princip en riktig Landrover i miniformat. Här hittar du den.

2. Träningspryl


Träning må vara tråkigt enligt många, men för vissa är det det bästa de vet. Är din kille en sådan kommer han tycka att en träningspryl är riktigt roligt att få! Till exempel den här stången, med vilken han kan göra chins och andra överkroppsövningar hemma när han vill. Så roligt! Här kan du klicka hem den till ett riktigt bra pris.

3. Ferrari-klocka

<


Den här prylen är faktiskt en klocka, även om det är svårt att se. Ännu svårare är det att faktiskt se vad tiden är, men det gör väl inget på en så här lyxig klocka? Klockan är nämligen ett samarbete mellan Hublot och Ferrari och är långt ifrån gratis. Men har din kille varit riktigt snäll, så. Kolla in klockan här.

4. Apple Watch


Det här är också en klocka men en lite smartare variant. Med en Apple Watch kan du hålla koll på typ allt. Här hittar du det bästa priset på Apple Watch.

5. Drönare

Den här drönaren är inte bara en rolig leksak att köra omkring med utan har också plats för att montera en kamera, vilket öppnar upp oändligt med möjligheter för coola bilder och filmer. Här hittar du den.

6. Multiverktyg


Om din kille tycker det är kul att styla för andra borde du ge honom det här armbandet. Det är inte bara snyggt utan innehåller också 29 stycken olika verktyg – vilket kommer få din kille att glänsa i varje situation han ställs inför! Här kan du läsa mer och köpa armbandet.

7. Ansiktsmask

Det är roligt att vara fin och fin hud kan man få av en bra ansiktsmask. Den här ansiktsmasken stärker huden och gör den spänstigare. Köp den till din kille här.

8. Grill


Det är möjligen fördomsfullt att utgå från att alla killar gillar att grilla, men om din dude ändå är en av dessa grillfantaster så rekommenderar vi att du ger honom denna supergrill. Den kommer garanterat göra honom glad hela sommaren ut. Köp den här.

9. Kaffebryggare med wi-fi


Om din kille är morgontrött (eller lat) kommer det här definitivt vara en present som uppskattas. Det är något så smart som en kaffebryggare med wi-fi som du kan styra från mobilen – du kan alltså sätta på morgonkaffet direkt från sängen! Här hittar du bryggaren.

10. Playstation


Extra bra är det ju att ge bort presenter som man själv också kan dra nytta av. Köp ett Playstation till din kille och ni kan lira tillsammans – ni kommer garanterat ha sjukt kul. Här hittar du Playstation 4 billigast.

11. Energidryck


Mums! Gillar han energidryck, vilket ju väldigt många gör, är en kul present att överraska med ett flak Nocco. Du kan köpa det här för bara 269 kronor.

12. Roliga underkläder


Märket Frank Dandy har många kalsonger med roliga tryck, till exempel dessa som passande nog är prydda med den klassiska aubergine-emojin, som vi alla vet vad den egentligen illustrerar. Här hittar du kalsongerna.

Läs även: Hitta en present till din pojkvän - i alla olika prisklasser

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.