20 onödiga men lyxiga presenter din flickvän förtjänar

Vill du överraska din flickvän med en present, bara för att hon är så himla bra? Ge henne någon av dessa lyxiga saker.


Vi kallar dem onödiga och visst, sakerna i den här listan är sådant man kan leva utan. Men det är något man helst inte gör. För livet blir ju så mycket härligare med en liten guldkant. 

1. Handväska


Michael Kors är ett favoritmärke hos många tjejer, därför lär en väska därifrån bli en väldigt uppskattad present. Här kan du köpa den till ett bra pris.

2. Hörlurar




Ja, din flickvän har antagligen redan ett par hörlurar, men har hon några som är så här snygga?
De här hörlurarna i roséguld kommer från Frends och du kan klicka hem dem här.

3. Kuvertväska

Den här superfina kuvertväskan från Filippa K är den perfekta sommarväskan till din tjej. Just nu är den dessutom nedsatt med 25 procent!

4. Lyxig body lotion



Denna body lotion har både en supersnygg flaska och en härlig doft av bergamott, iris, patchouli och vanilj. Den är inte speciellt dyr heller – perfekt att överraska din älskling med en vanlig vardag! Klicka hem den här.

Läs även: 17 presenter till flickvännen som visar hur speciell hon är

5. Fina glas




De här glasen med motiv målade av Carolina Gynning är lite roligare och lite finare än vanliga vinglas och kommer såklart göra din tjej glad.
Här hittar du glasen på bilden och fler motiv till bäst pris.

6. Ansiktsmask



Peter Thomas Roth är kända för att göra riktigt bra hudvårdsprodukter och deras ansiktsmasker är inget undantag. Den här lyxiga gelmasken doftar svagt av rosor och gör huden återfuktad och jämn. Här kan du hitta masken.

7. Högtalare

Behöver din flickvän en ny högtalare? Kanske inte, men förtjänar hon en? Absolut! Till exempel den här från Marshall som både levererar riktigt bra ljud och en snygg design. Här hittar du det billigaste priset.

8. Klocka


En supersnygg klocka är en perfekt present! Dessutom inte så onödig – man måste ju faktiskt kunna hålla koll på tiden. Båda klockorna är dessutom riktigt prisvärda. Den silverfärgade kommer från Michael Kors och den i guld hittar du hos Marc Jacobs.

9. Sneakers

Dessa glammiga och trendiga sneakers kommer från Puma. De är i mocka och prydda med lyxiga sidenband som snören. Här hittar du dem till bäst pris.

10. Kaffebryggare med wi-fi


Om din tjej är morgontrött (eller lat) kommer det här definitivt vara en present som uppskattas. Det är något så smart som en kaffebryggare med wi-fi som du kan styra från mobilen – du kan alltså sätta på morgonkaffet direkt från sängen! Här hittar du bryggaren.

11. Serum


Det här lyxserumet från populära märket Beauté Pacifique innehåller antioxidanter som har skyddande och anti-inflammatioriska egenskaper. Med detta serum under sminket blir hyn riktigt glowig – något varje tjej eftersträvar! Köp det här.

12. Parfym


Den här parfymen heter passande nog Love Story och är perfekt att ge din älskling. Designen är tänkt som ett hänglås och doften är blommig och fräsch av bland annat neroli, apelsinblomma och cederträ. Här finns den att klicka hem.

13. Iphone7 – limited edition

Ge en gåva som gör det lättare för er att hålla kontakten när ni är ifrån varandra! Vi talar givetvis om en ny mobil. Bästa köpet: En unik iPhone 7 i kärlekens färg. Finns här.


14. Snygga lurar

Vilken tjej blir inte glad för ett pyttigt paket fyllt med guld?

Slår du till på dem i äkta guld får du hosta upp över 100 000 kronor. Men som tur är finns lurarna också att fynda i vanligt material för 249 kronor – den billigare varianten hittar du här.

15. En magisk plattång

 

L'Oreals Steampod kombinerar den klassiska plattången med vattenånga. Något som gör att håret blir sjukt glansigt och slätt. Att få slippa dåliga hårdagar – det måste ju vara den ultimata presenten! Här hittar du steampodden billigast!

16. Schyssta pumps

 

Om det är något man aldrig kan få för mycket av så är det skor. Varför inte överaska med dessa fina från Carvela Kurt Geiger i härligt röd färg. Kostar cirka 1100 kronor, men använd rabattkod NOW20 och få 20 procents rabatt. Ta del av erbjudandet här!

17. Solisar från Ray Ban

Se till att hennes ögon är skyddade från solens strålar i sommar. Dessa snygga pilotglasögon från Ray Ban finns just nu att fynda med 40 procents rabatt här. Blir dina för dryga tusenlappen.

18. Graverat armband

Ge henne ett vackert armband med till exempel första bokstaven i ditt namn ingraverat. Armbandet kommer från Sophie by Sophie, och både gravering och vacker presentask ingår. Kostar 990 kronor – se mer här.

19. En kärleksfull ringÄven om du kanske inte är redo att ge henne den ringen än, så finns det ju andra fina alternativ. Som denna med ett hjärta, också den från Sophie by Sophie (pris 590 kronor).

Här hittar du ringen!

Det finns också hjärtformade örhängen i samma serie (pris 590 kronor).

Här hittar du örhängena!

20. Underkläder från Love Stories

Fint set i spets från Love Stories Intimates. Toppen knäppes fram, och har en fin detalj i form av ett LS-monogram. Här hittar du settet!

Missa inte: Den ultimata presenten till flickvännen hittar du här

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!