Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Detta är en kommersiell sektion

8 konstiga prylar – som ingen egentligen behöver

Du lär inte behöva de här grejerna men du lär ändå vilja ha dem.

Onödiga saker är oftast roliga saker, så är det även i det här fallet. 

Vi kollade med vår samarbetspartner Buyersclub som är en medlemssajt där det krävs en inbjudan (som du får här genom oss) och där du får ta del av tusentals produkter som kan köpas till inköpspris. Alla produkter har en rabatt på mellan 12-60 procent från rekommenderat pris i butiker, och det enda du behöver göra är att skriva in din mailadress och så kan du köra på. 

1. Popcornmaskin 

Vem behöver en popcornmaskin som ser ut att vara direkt tagen från ett tivoli? Ja, antagligen ingen men likväl vill en ju ha den. 

Här hittar du popcornmaskinen och den går för 250 kronor istället för 448 kronor. 


2. Airwheel

Ärligt, ingen behöver faktiskt en sån här men alla vill ändå ha en. Och vi förstår faktiskt varför, det ser ju nämligen otroligt roligt ut att åka runt med en sån här och den går till och med upp till 18 km/h. 

Den här rackaren kan du spara hela 4 095 kronor på genom Buyersclub.

3. Korvrost

Här har vi redaktionens favorit. Det är ju inte komplicerat att steka en korv och lägga brödet i micron men herre jösses vad kul det hade varit att testa på en rost för korv med bröd, eller hur? 

Om du är sugen på korv kan du spara 55 kronor och få den för endast 194 kronor.  

4. Robotdammsugare 

Det är otroligt tråkigt att dammsuga. Det toppar nästan att diska men att köpa en robotdammsugare är väl ändå att ta det lite för långt, eller? Om inte så finner du den här för 1 139 kronor istället för 1 499 kronor. 


5. Eldriven kickbike

Nu orkar man tydligen inte ens sparka lite med foten. Är du lat? Då finner du den här med en rabatt på 1 196 kronor

6. Kampsportsdocka

Haha, den här ser ju bara för rolig ut. 

Om du vill slåss mot en docka så kan du hitta den här med en rabatt på 18 procent

7. Stekbord

Det ser ju faktiskt väldigt kul ut med ett stekbord men det är nog få som faktiskt behöver en. Men om du ska ha en fet fest på tomten så kanske den här är helt rätt. Om så är fallet, hittar du den här på Buyersclub och sparar då 2 609 kronor. 

8 sockervaddsmaskin 

Sockervadd är ju gott men inte så hälsosamt. Men kanske värt att ha en sån här maskin hemma ändå? 

Här får du en inbjudan till Buyersclub och kan kika in sockervaddsmaskinen som går loss för 256 kronor istället för 349 kronor. 


Sugen på en korv med bröd nu?