Helgtipset: Halva priset på massor av kläder för honom!

Fira helgen med att fynda på Boozt.com:s superrea. Just nu har de halva priset på massor av kläder!


Vi går direkt till saken; just nu har Boozt.com en riktig superrea med halva priset på en massa olika kläder, skor, klockor och annat. Så om du känner för att shoppa loss på rabatterade priser kan vi verkligen rekommendera att du kollar in rean. Klicka här för att komma till alla produkter som är nedsatta.

För att den här artikeln inte ska bli superkort har vi dock valt ut våra fem absoluta favoriter:

1. En snygg piké från Gant

Kolla in den här. Den finns i en massa olika färgkombinationer, så om du hatar kombinationen mintgrön/vit, kan du ju välja något annat. Priset ligger på ynka 499 kronor (halva priset mot vad den brukar kosta).

2. Snygga sneakers från Björn Borg

Även de här finns i olika färgkombinationer. Kolla in alla här. Priset ligger på ynka 350 kronor: som hittat!

3. T-shirt från Hugo Boss

Att ha ett bra utbud av snygga t-shirts i sin garderob är ett måste, så det är lika bra att passa på att inhandla dem när de är billiga. Här finns den att köpa för bara 399 kronor.

4. Underkläder från Polo Ralph Lauren

Även de här kalsongerna finns i typ en miljon olika färgkombinationer, så det finns något att välja på oavsett vad man föredrar. Priset ligger på bara 169 kronor, vilket är 51 % billigare än vanligt.

5. Riktigt snygga strumpor från Polo Ralph Lauren

Att handla strumpor är inte speciellt sexigt (om du tycker att det är det kommer vi inte döma dig för det) men det är något som måste göras då och då, så varför inte göra det när du kan fynda dem på rea? Du hittar det här trepacket för bara 131 kronor här.

Som sagt; missa inte Boozt.com:s jätterea. Om du inte orkar bläddra upp till början av artikeln kommer du direkt till rean genom att klicka in dig här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!