Bli hunk i sommar – med dessa skor

Om det är något du ska fokusera på när du väljer outfit är det skorna.


Tjejer tittar på dina skor och säger antingen ja eller nej. True story! Skorna är alltså väldigt viktiga för att det ska bli en kärleksfull sommar för dig eller inte. 

Alla skor kommer från medlemssajten Buyersclub där det krävs en inbjudan (som du får av oss här) för att ta del av deras utbud med över 50 000 produkter inom bland annat mode och teknik. Alla produkter har en rabatt på mellan 12-60 procent och det enda du behöver göra är att skriva in din mailadress här och så kan du köra på. 

Fick du panik över skorna förresten? Lugn, här är skorna som du kommer lyckas med i sommar. 

1. Les Duex

De här skorna från Les Duex är ruggigt snygga! Du kan nästan sluta scrolla för dessa skor är grymma. Tips är att inte ha tajta byxor till utan lite luftigare. 

Du hittar dem här för 899 kronor och har en rabatt på 28 procent. 

2. Jack Purcell Converse 

Klassiska skon som inte behöver någon närmre beskrivning. Svart passar också bra så de inte blir smutsiga under sommarens bravader. 

Med den här länken får du en inbjudan och kan då hitta skorna som går loss för 863 kronor.


3. Lacoste 

Vitt passar alltid under sommaren. Men om du springer runt i lera så kanske du borde tänka om. Den här Lacoste-skon känns också fräsch med den sportiga känslan. 

Här skriver du in din mailadress och kan få skon för endast 863 kronor

4. Sneaky Steve 

Beige och vitt är en bra kombination. Flärpen på baksidan av skon gör den här skon lite roligare också. Du registrerar dig gratis på Buyersclub här

Vad skon kostar? 1 007 kronor men då har den en rabatt på 28 procent. 

5. Vans 

Om du ska spendera en hel del tid ute i skärgården är den här blommiga skon från Vans helt perfekt. 


6. Diadora

Här har vi fart och fläkt, du kan även göra ett riktigt kap på den här skon då den är rabatterad just nu med cirka 500 kronor. Passar perfekt till en ledig stil. 

Du reggar dig här på sajten och med rabatten går skon loss för 1 151 kronor. 

7. WeSC

Sportig sko som är väldigt lätt och luftig. Även här borde du, likt skorna ha luftiga byxor eller shorts till. 

Alla dessa skor och självklart en massa till, plus över 50 000 andra produkter inom bland annat teknik finner du på Buyersclub.se. Sajten är en medlemssida där du måste få en inbjudan för att ta del av produkterna men tack vare ett samarbete mellan Nyheter24 och Buyersclub får du en inbjudan genom denna länk

Det enda du behöver göra är att skriva in din mailadress så får du ett inlogg till sajten. För att ta del av alla rabatter betalar du 49 kronor i månaden men den första månaden får du helt gratis. Det är ingen bindningstid eller uppsägningstid och efter gratismånaden bestämmer du själv när du ska börja betala genom att du köper ett medlemskap i samband med ditt första köp. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!