11 klockrena damklockor – för dig som vill hålla tiden med stil

Just nu är klockan hetare än någonsin – enkel accessoar som piffar upp alla outfits. Flera märkesklockor är dessutom på rea just nu!


Sugen på en ny klocka? Här är snygga klockor för alla plånböcker. De allra dyraste är dessutom på rea just nu. Här är våra favoriter.

1. Lyxigt i både guld och silver

Den här snygga klockan från Dyrberg&Kern; är nedsatt i pris med hela 58 procent. Det betyder att du sparar 1 400 kronor om du klickar hem den nu. Sjukt bra deal.

Du hittar den här hos Boozt – för en tusenlapp.

2. Gigi x Tommy Hilfiger

För några månader sedan släppte supermodellen Gigi Hadid en kollektion tillsammans med Tommy Hilfiger – här är en snygg klocka från samarbetet. Finns att klicka hem för 1 998 kronor – från Boozt.

3. Svart urtavla med guld

Stilren klocka från det svenska märket Chpo. Den svarta urtavlan är riktigt snygg, och gör att klockan sticker från mängden av andra armbandsur. 

Klockan finns att klicka hem från Ellos – för 649 kronor.

4. Smidig klocka från Pilgrim

Roséguld har blivit riktigt populärt de senaste åren – och här är en klocka med just det. Inga siffror syns på urtavlan. Det är istället snygga ränder tillsammans med ett snyggt ord. 

Den här klockan är dessutom på rea just nu – och finns att fynda för bara 405 kronor. Den är på 38 procent rabatt, vilket gör att du sparar nästan 200 kronor.

5. Färgglada klockor från Lambretta

De här söta klockorna är inspirerade av 60-talet. Otroligt stilren med sin vita urtavla – och på ett enkelt sätt piffar den upp vilken outfit som helst. 

LJUSROSA / GRÖN / VIT

6. Elegant klocka från Tommy Hilfiger

Med sitt tunna armband är den här klockan den perfekta kandidaten för att dressa upp alla outfits. I roséguld och vit urtavla ser den extra lyxig ut. 

Priset är däremot inte lika lyxigt – finns att klicka hem från Boozt för bara 1 998 kronor.  

7. Damklockor från Gant

Gant gör inte bara klockor till herrar. De har även sjukt fina damklockor! Här är tre av många favoriter. Välj din favorit från Gant Park Hills kollektion – för 1 989 hos Gant

MÖRKBLÅ URTAVLA / SILVER / SILVER OCH GULD

8. Darci från Michael Kors

Om du är en silvertjej så är den här klockan från Michael Kors to-die-for. Grymt fin och känns tung på ett bra sätt. Det får en att tro att den är dyrare än vad den faktiskt är. Du hittar den här.

 9. Tuff kedjelänk

För knappt fyra hundralappar får du en klocka som ser elegant lyxig ut. Simpel i sin design, men sjukt fin på armen. Hittas hos Ur&Penn; för bara 398 kronor.

10. Den klassiska Daniel Wellington-klockan

Modellen Classic Southampton pryder många handleder. För variation kan man köpa till ett extra band – men natobandet som kommer med den här klockan är väl också hur fin som helst? 

Klockan blir din för 850 kronor – du hittar den här

11. Bradshaw från Michael Kors

Tung klocka från designern Michael Kors. Förutom väskor är han också känd för sina snygga klockor. Helt klart värd sina 1 395 kronor – du hittar den billigast här.

Ska du ut på festligheter i sommar? Missa inte då 24 grymt snygga outfits som är perfekta för sommarens utgångar.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!