Bli en hunk i sommar – så fixar du perfekta skägget

Ett bra skägg har aldrig varit lättare i och med massvis av produkter och tips ute på nätet. Vi har samlat flera bra alternativ för dig som vill fixa ett riktigt schysst skägg i sommar. 

Alla produkter kommer från vår samarbetspartner Buyersclub, sajten är en medlemssida men i och med vårt samarbete får du en invite till dem här. Det enda du behöver göra är att skriva in din mailadress på sidan och du är inne. Väl där kan du ta del av över 50 000 produkter till inköpspris, det betyder att det är en rabatt på mellan 10-60 procent på produkterna jämfört med i en butik. 

Så fixar du perfekta skägget

1. Glöm inte rakkrämen

En rakkräm är en självklarhet om du vill lyckas med ditt skägg. Krämen gör rakningen bekvämare och är snäll mot din hud. Det fungerar som så att du slänger på krämen med varmt vatten och väntar i 20 sekunder, sen är det bara att köra. 

Du reggar dig på Buyersclub och så hittar du krämen samt massvis av andra produkter inom, mode, teknik och saker till hemmet till inköpspriser

2. En lite roligare rakhyvel 

Det ska ju vara kul att raka sig, och då vill en ju ha en lite coolare variant av rakhyvel än från en matbutik. Den här rakhyvel med tillhörande borste är ju bara SÅ JÄKLA SNYGG. Regga dig gratis och kika närmare på den på Buyersclub.se.

Om du vill ha en lite billigare variant men fortfarande en riktigt snygg finner du även det på sajten, som den nedan. 

3. Fixa raklöddret 

Den fina lilla skålen ser inte att ha någon större funktion men det har den. Dels är den som sagt väldigt fin och gör rakupplevelsen faktiskt mycket roligare men tillsammans med rakborsten och raktvålen så skapar den ett betydligt bättre lödder. 

Här hittar du den

4. Hårvax

Nu har du fixat allting, men nu ska också allting ligga på plats. med vax för skägget så håller det sig på sin plats och du kan dansa hela natten lång. 



/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tar du hand om ditt skägg?
Tack för din röst!