Här är lata prylen - som blivit världens succé

Lata dig på en softybag i vattnet, på stranden, på klippan eller ha den som säng. Och nu kan du fynda den till halva priset.


Semestern är snart här för de allra flesta. Det innebär att alla snart ska sola, bada och bara ta det allmänt lugnt för att vila upp sig inför höstens tuffa dagar. 

Och för att kunna lata sig på det allra bästa sättet är en softybag det bästa sättet att gå (tror i alla fall vi). 

Halva priset på succéprodukten 

För dig som inte vet vad en softybag är, så kan man säga att det är en uppblåsbar madrass. Själva bagen ligger i en liten påse som du sedan bara drar ut och fyller med luft genom att dra några drag i luften. 

Låter det konstigt? Ja, men lite, det förstår vi, men ta en titt på videon nedan så ser du att bagen inte är så konstigt eller svår att använda. 

Produkten finns på medlemssajten Buyersclub för endast 345 kronor istället för ordinarie pris 699 kronor. Genom oss får du en inbjudan till sajten och det enda du behöver göra för att bli medlem är att skriva in din mailadress på denna länk. Du får automatiskt en gratismånad och du behöver inte avsluta det själv utan efter en månad bestämmer du själv om du vill fortsätta eller ej. 

Nu är du inne och kan köpa softybag och över 50 000 andra produkter till rabatterade priser på mellan 10-60 procent. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!