18 onödiga saker – som du inte visste att du faktiskt vill ha

Vad sägs som att skapa mer plats i hemmet, eller göra runda isbitar till sommarens fester? Här har vi grejerna för dig.


Vissa saker vill man bara ha! De kanske gör livet lättare på ett litet plan, eller bara är roliga att ha.

Men passa på! Kampanjerna är tidsbegränsade – när kampanjtiden är över kostar de lika mycket som vanligt igen!

1. Återanvändbara kaffekapslar

Om du har en kaffemaskin så vet du hur fort det blir dyrt med alla kaffekapslar som går åt. 

Med den här dealen får du 6 stycken återanvändningsbara kaffekapslar – som du enkelt lägger ditt favoritkaffe i och sedan använder som vanligt. Passar alla Dolce Gusto-bryggare.

2. Spara plats med skoställ

Du har säkert ett skoställ eller hylla i hallen, som är fullproppat med alla era skor. Föreställ dig då att du kan spara jättemycket plats med den här lilla grejen. Fungerar i alla typer av skor, även klackar.

Vissa saker vet man inte att man behöver förrän man ser dem. Det här är just en sådan grej. Du hittar dem här – från 59 kronor.

3. Halkskydd till mattorna

Det är riktigt jobbigt när mattorna glider iväg, när de liksom aldrig är på den plats man vill att de ska vara på. Och istället för att krångla med gummiliknande mattor under de riktiga mattorna, så kan du köpa smidiga halkskydd som du sätter i hörnen. 

Allting blir lite enklare med finurliga uppfinningar som denna. Billigt är det också. Du hittar dem här.

4. Tekokare

Vattenkokare används oftast till att koka just tevatten. Men varför göra det när man kan skippa det steget och koka allting direkt i den här tekokaren

Den kommer från TurboTronic och blir din för det rabatterade priset 299 kronor. Det här är alltså en vattenkokare med en inbyggd tesil. Precis our cup of tea!

5. Handduk som håller dig sval

Det här är den perfekta prylen för varma sommardagar och heta träningspass. En handduk i bambufiber – den drar inte heller till sig lukt, och håller sig därför fräsch längre. Du hittar dem här – i flera olika färger.

6. Kam och spegel i ett

...och inte nog med att det är två grejer i ett, det ser också ut som världens godaste kaka! Det blir dock jobbigt om du tror att det är en riktig kaka när du tar upp den ur handväskan. Här hittar du den söta kammen.

7. Exotiska lampor

Ja, lampor kan vara exotiska. Åtminstone om de är i former som flamingos eller kaktusar. Hur fint skulle inte de här bli i till exempel ett barnrum? Eller i vilket rum som helst. Välj din favorit här.

8. Spara ännu mer plats

Man brukar säga att man aldrig kan ha för många skor – och det håller vi med om, problemet är bara att man kan ha för lite utrymme för sina skor.

Därför är den här skoförvaringen grymt bra – den hängs på en dörr, exempelvis en garderob. Du hittar den billigast här. Men skynda dig, erbjudandet går snart ut!

9. Sätt upp din iPhone överallt

Tänk dig att du står och borstar tänderna och vill se ett youtube-klipp på telefonen samtidigt – vart sätter du telefonen då?

Med ett Anti Grip-skal – som du hittar här – kan du sätta upp telefonen på spegeln, väggen, fönstret... ja, överallt egentligen. 

10. En rolig öppnare

Fatta hur rolig festerna kommer bli när du drar fram den här glada gubben. Ordinarie pris är 300 spänn – men nu kan du få alla för en hundralapp! Du hittar erbjudandet här.

11. Korvrost

Man har kanske aldrig riktigt känt behovet av att ha en rost specifikt för att rosta korv med bröd, men verkar det inte riktigt kul? Den här korvrosten kan du just nu köpa för halva priset här – ett riktigt kap!

12. Elektrisk skateboard

Har du varit sugen på att susa fram på en skateboard i sommar, men känt att det krävs lite väl mycket ansträngning att behöva sparka sig fram? Problemet är löst – för nu kan du klicka hem en eldriven skateboard som kan styras med en fjärrkontroll, till 67 procents rabatt.

13. De perfekta picknickglasen

De här glasen är ett måste till nästa picknick eller strandhäng. Det är alltså glas som går att vika ihop respektive vinglas i plast. Du kan klicka hem dem här, från 39 kronor beroende på antal.

14. Skoinlägg

Känner du ibland för att lägga på ett par centimeter på längden? Nu kan du göra det med de här bekväma silikoninläggen. Med dem slipper du till exempel att stå på tå under sommarens konserter! Här köper du dem med 75 procents rabatt.

15. Rakförkläde

Den perfekta grejen för alla som rakar sig. Det här förklädet sätter du upp med sugkoppar på spegeln eller väggen framför dig och allt hår samlas praktiskt upp i påsen som bildas istället för att ligga och skräpa i handfatet. Här kan du köpa det för 79 kronor.

16. Ögonbrynskniv

Det här är ett väldigt bra alternativ till pincetten. Med "kniven" kan du enkelt korta ner håren och forma ögonbrynen som du vill ha dem. Här får du tre stycken till halva priset.

17. Krittavla

Den här tavlan är perfekt för dig som är lite glömsk; fäst den på väggen i hallen och skriv upp viktiga saker så att du alltid har koll på dem. Eller gå loss med kreativiteten! Tavlan är självhäftande vilket gör att den är superenkel att sätta upp. Du hittar den här.

18. Popcornskål till mikron

Har du någon gång tänkt på hur smidigt det vore att kunna poppa popcorn och sedan kunna veckla ut påsen till en skål? Kanske inte, men det vore det ju. Och nu kan du göra just det för bara 129 kronor.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!