14 sjukt fina pikétröjor – som är på rea just nu

Pikétröjan är ett givet basplagg i garderoben – både för damer och herrar. Vi vet vart du kan hitta dem till bästa reapris.


Det här plagget passar till allt! Matcha med ett par jeans och sneakers, eller stoppa ner den i ett par stiliga kostymbyxor. 

DAMER
Det här är tröjan för dig som gillar en stilren look, som ändå är väldigt chill. Prova att bära under kavajen på jobbet, till exempel.

1. Skinny fit från Polo Ralph Lauren

Många av de här tröjorna, i olika färger, är på rea just nu. De finns att fynda från 547 kronor hos Boozt

Riktigt sköna att ha på, och matchas snyggt med ett par snygga jeans eller mer uppklädda kostymbyxor. Perfekt för sommaren. Och varför inte införskaffa en i varje färg? 

2. Somriga färger från Gant

The Original Pique i en härlig ljusblå färg och trendigt rosa. Båda är dessutom nedsatta i pris med upp till 30 procent. Finns att klicka hem här.

3. Piké från Peak

Det kommer inte undgå någon att du bär märket Peak Performance i den här tröjan – den stora bokstaven visar det tydligt. Finns att fynda nu från 385 kronor hos Boozt.

4. Big Pony Piké

Den här tröjan från Polo Ralph Lauren kommer i 15 olika färger – så du kan lätt hitta din favorit.

Många av dem finns dessutom att fynda till halva priset. De finns att klicka hem från Boozt

5. Oxford Piké från Gant

Med unika detaljer som kragen och knäppningen står den här pikén ut från mängden. Finns i fem olika färger med rabatt på upp till 40 procent – du hittar dem hos Boozt

6. Mönstrad piké från Tommy Hilfiger

Den här pikén skulle bli hur snygg som helst tillsammans med ett par jeans – tänk om man sedan skulle matcha med ett rött läppstift! Söta små hjärtan och bokstäver pryder tröjan. 

Just nu är den på rea med hela 40 procent hos Boozt.

7. Lyxig piké

Slim fit polo från Polo Ralph Lauren – den snygga loggan och färgen på tröjan gör att den känns riktigt dyr. Men den blir din för bara 1 195 kronor. Blir grymt snyggt med ett par jeans eller ljusare byxor.

HERRAR
Byt ut skjortan mot pikétröjan för kontorslooken – eller byt t-shirten mot pikén, om du ska vara lite mer vardaglig men ändå dressad.

8. Custom Fit Piké

Den här snygga pikén för herrar är på rea just nu – med upp till 45 procent rabatt. De kostar alltså bara från 492 kronor. Finns också i en härlig rosa-färg. Du hittar dem här hos Boozt.

9. Somriga färger från Gant

Påminner inte de här färgerna om glass? Gant har flera olika modeller av pikétröjor för herrrar – och här är några av våra absoluta favoriter. 

De finns i sex olika färger – och finns att fynda från 419 kronor hos Boozt

10. Piké från Peak Performance

Simpa och jordnära färger kan matchas med allting – hur snygg skulle inte den här pikén bli med chinos eller jeans till exempel? 

Finns att fynda från 420 kronor hos Boozt. Grymt bra reapris för en pikétröja från Peak Performance.

11. Dip Dye Piké

Om du vill piffa upp det hela lite så passar den här tröjan grymt bra! Den har den såkallade "dip dye"-effekten, vilket känns väldigt fräscht och somrigt. 

Pikétröjan finns i flera olika färger hos Boozt – och blir din från 777 kronor.

12. Randig pikétröja

Ränder är alltid en trevlig detalj på klädesplagg. Här är en snygg pikétröja från Lindbergh – som finns att klicka hem från 219 kronor hos Boozt. Riktigt reakap!

13. Calvin Klein-piké

Åtsittande pikétröja – för bara 455 kronor hos Boozt. Mönstret på tröjan är Calvin Kleins initialer – kika in här för att se mönstret på nära håll. 

Sugen på mer shopping? Missa inte heller 14 onödiga saker – som du inte visste att du faktiskt ville ha.

Rea
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!