7 trendiga jeanskjolar – du bara måste ha i sommar

En jeanskjol kan enkelt matchas med truffa nätstrumpbyxor eller sneakers – men först måste man hitta den perfekta kjolen. Här är våra favoriter.


Letar du efter den perfekta jeanskjolen? Sommarens snyggaste plagg! Blir snyggt med allting – men känns framför allt riktigt somrigt. Om det känns för kallt så kan man ju alltid dra på ett par strumpbyxor!

1. Klassikern från Levi's

Levi's-kjolen har blivit populär igen – stora bloggare som Kenza Zouiten har synts i jeanskjolen. De finns i flera olika modeller och nyanser, men här är en av våra absoluta favoriter – du hittar dem här hos NA-KD.

Kjolen ingår i NA-KD Vintage-kollektion, och blir din för bara 499 kronor. Kanonpris för en supertrendig jeanskjol från Levi's!

2. Svart jeanskjol med snörning

Perfekt kjol till den som gillar snörnings-modet. Den här kjolen kommer från Gina Tricot har nämligen det på sidorna! Den har också hög midja, vilket gör att den blir supersnygg med till exempel croppade toppar. Kjolen blir din för 399 kronor.

3. Tuffa till det med en liten slits

I en djupblå färg, råa kanter och hög midja blir den här kjolen riktigt snygg. Den har en mindre slits på framsidan, en cool detalj som kan matchas med vad som helst. Ett plagg för alla tillfällen! 

Det bästa av allt är att kjolen inte kostar så mycket, den är faktiskt billig! Finns att klicka hem för bara 399 kronor från NA-KD.

4. Svart kjol som inte är helt svart

Arise Dear Brother heter den här kjolen – vi förstår inte varför, men det är iallafall ett coolt namn. På tal om coolhet är detaljerna på jeanskjolen riktigt grymma. Synliga sömmar och dubbelt råa kanter! Den blir din för 1 649 kronor.

5. Denim Skirt från Kristin Sundberg

Den här minikjolen från NA-KD skulle bli så snygg tillsammans med en vit t-shirt, coola sneakers och en keps. Perfekta looken för sommaren! Kjolen finns att klicka hem för bara 399 kronor.

6. Längre kjol med knappar

Matchas snyggt tillsammans med stora tröjor, eller varför inte en snygg bralette eller crop-top? Allting passar verkligen! 

Den här kjolen från märket mbyM har knappar hela vägen, och visst är det snyggt? Du hittar kjolen här – för 699 kronor.

7. Red Lips Denim Skirt

Broderier är typ det hetaste just nu – och hur tufft är det inte med små pussmunnar! Den här kjolen är designad av Kristin Sundberg och finns att klicka hem från NA-KD för bara 399 kronor.

Missa inte heller semestermodet! Om du har turen att ha semester... här kan du läsa om plagg som fixar sommartstilen.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.