19 saker du behöver när du flyttar hemifrån – fynda dem här

Här har vi samlat ihop en lista med fina saker till ett billigt pris som kan vara bra att ha när du flyttar hemifrån.


När man ska testa vingarna själv för första gången är det mycket man måste tänka på. Här har du en lista som kan hjälpa dig på vägen!

1. Fina glas

Ja, du måste ju ha något att dricka ur. De här snygga glasen från Orrefors säljs i 2-pack och här finns de att köpa.

2. Smart skärbräda

Gör det enkelt för dig i köket. Här har du en skärbräda, sil och uppsamlingslåda, allt i en och samma. Här hittar du den.

3. Stekpanna

Att kunna laga mat är viktigt och denna snygga stekpanna fungerar bra på alla spisar. Stekpannan har även Tefals Thermo Spot -teknik med en röd punkt i mitten som visar när det är dags att börja laga mat. Här hittar du den för 299 kronor.

4. Hallmöbel

Ett snyggt möbelset för hallen. Ett skoskåp, en spegel, klädhängare och flera praktiska hyllplan för att få ordning i hallen. Här kan du köpa möbelsetet.

5. Torkställ

När man bor trångt är det extra viktigt att hålla ordning på grejerna för att det inte ska se stökigt ut. Det här fina torkstället kan du klicka hem här.

6. Dörrhängare

När man flyttar till sitt första egna boende har man oftast inte så mycket plats över i form av till exempel garderobsutrymme. Då är alla förvaringsmöjligheter välkomna, som till exempel den här dörrhängaren. Här kan du köpa den.

7. En tv-bänk

Det är inte alla som har en TV nuförtiden, men det kan vara riktigt mysigt att låta den stå på i bakgrunden, eller när man vill titta flera personer tillsammans. Den här snygga tv-bänken utan ben hittar du här.

8. Upphängningsbar necessär

Om du inte har mycket plats i badrummet kan du frigöra utrymme med denna upphängningsbara necessär. Den är också perfekt för att ta med på resan. Den finns i fler färger här för bara 149 kronor.

9. En högtalare

Oavsett om du är musikintresserad eller inte är en högtalare ett måste för att kunna spela musik hemma – speciellt när du har gäster. Dessutom kan du ladda den med högtalaren eftersom att den har en QI-laddare. Här köper du den för 249 kronor.

10. Vatten- och tekokare

En vattenkokare är smidigt både när du ska koka upp vatten för matlagning och med den här kan du även göra te direkt i kokaren. Den här grymma kan du klicka hem för 399 kronor.

11. Steamer istället för strykjärn

En steamer är så mycket smidigare än ett strykjärn – och dessutom behöver du ingen strykbräda. Klicka hem en här för bara 349 kronor.

12. En stekpanna med flera fack

Bland det segaste som finns är ju när man ska laga mat och tvingas använda flera stekpannor, trots att man bara ska laga en portion. Med den här stekpannan kan du tack vare de olika facken steka många saker samtidigt. Guld för singelhushållet! Köp den här.

13. Sköna lakan

Att sova som på hotell behöver inte kosta så mycket. De här lakanen är gjorda i bomull som är väldigt skönt att sova i. Det här lyxiga bäddsetet kan du just nu fynda till ett billigt pris. 

14. Praktisk klädhängare

Spara plats i garderoben med den här supersmarta hängaren som gör att du får plats med många fler galgar. Här kan du klicka hem den för 119 kronor.

15. Handdukar

Det här fina handdukssetet som finns i flera färger kan du klicka hem för 249 kronor. Spana in dealen här.

16. Organisera diskhon

Få ordning i köket med denna organiserare till diskhon. Ett ställ för diskborste, disktrasa och handduk. Här kan du köpa det.

17. Väckarklocka med LED-lampa

En väckarklocka kan verkligen behövas när du flyttar hemifrån när mamma inte kan väcka dig varje morgon. Köp väckarklockan här för 63 procent rabatt.

18. Byxhängare

Få ordning och reda i garderoben med den här smarta byxhängaren. Den hjälper dig också att få mer plats. Här hittar du den.

19. Skohylla

Praktisk skohylla som hjälper dig organisera skor och enkelt hålla reda på dem. Den kan du köpa här för 289 kronor.

Läs även: 26 grymma saker – till de som flyttar hemifrån

Ska du flytta hemifrån? Här är 29 saker du bara måste ha

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!