14 perfekta presenter till flickvännen – som hon kommer älska

Glöm fejkleenden och sammanbitna miner – de här presenterna kommer tjejen inte låtsasgilla. För hon kommer tycka om dem, på riktigt!


Vid födelsedagar eller speciella tillfällen kan en present vara uppskattad. Eller så vill du ge bara för att ge. Här är våra tips på grymma presenter till flickvännen.

1. En somrig parfym

Flowerbomb från det nederländska märket Viktor & Rolf är en riktig sommarfavorit. Precis som namnet antyder doftar den riktigt blommigt – men balanseras med en härlig vaniljton.

Sedan är flaskan väldigt söt också, vilket alltid är trevligt då man kan ha den framme som inredningsdetalj. Och visste du att parfymen först lanserades 2004? Det är alltså en gammal goding som fortfarande toppar listorna.

2. Grymmaste plattången från GHD

Vi lovar att tjejen kommer bli glad av den här presenten. GHD är lätt storsäljaren inom plattångsvärlden – och gör kvalitativa plattänger som faktiskt inte skadar håret lika mycket som andra värmeverktyg. 

Just den här plattången är dessutom designad med guldiga detaljer som gör att det känns superlyxigt att platta håret – det som annars är så tråkigt. Du hittar den billigast här

3. Nintendo Classic Mini SNES

Unna henne ett nostalgiskt spel – då kan ni ju ha sjukt roliga spelkvällar tillsammans. Det lanseras först i september, men förhandsboka det redan nu. Här kan du hitta det.

4. Trådlös powerbank

Powerbanks förlänger batteritiden i din telefon – perfekt om du inte har ett eluttag i närheten eller bara vill ladda telefonen när du är på språng. 

Den här kommer från Trust. Och det är väl ett bra namn på ett märke för teknik? Den här kan du alltså lita på. 

5. Ögonskuggspalett från Morphe

Precis som skor, handväskor eller kläder så kan man heller aldrig ha för mycket smink. Den här paletten från Morphe är riktigt pigmenterad och räcker länge, det vill säga att den är sjukt bra och värd sitt pris. Morphe är alltså ett bra sminkmärke, så att hitta den billigt är att rekommendera för annars är priserna ganska höga.

Det finns många färger att välja mellan och är perfekt för partypinglan eller den naturliga looken. Du kan klicka hem den billigast här.

6. En klocklåda

Förvara alla glänsande klockor i en snygg låda! Just nu är den nedsatt till 249 kronor. Förutom en smart förvaring så är de ju faktiskt en snygg inredningsdetalj. Blir fint på hallbordet till exempel. 

Du kan också välja mellan sex stycken fack, eller tio. Men skynda dig, erbjudandet går ut snart! Du hittar det här.

7. Populär handväska

En väska är en ständig följeslagare, den rymmer allting man måste få plats med, men är också en snygg accessoar. Därför slår det aldrig fel med en snygg väska i present! Den här kommer från Malene Birger – och du hittar den här.

8. Daniel Wellington

Det går heller aldrig fel med en snygg klocka – och den här från Daniel Wellington är en riktig klassiker. Finns att klicka hem här för mindre än en tusenlapp.

9. Glittrande smycken

Sophie by Sophie är ett riktigt populärt märke – och influencern Linn Ahlborg gav sin mamma de här smyckena i present. 

Hjärtat representerar ju självklart kärlek – perfekt som present till tjejen. Det är både gulligt och elegant. Här hittar du det söta armbandet för 790 kronor, och här finns halsbandet för inte ens tusen spänn.

10. Polaroidkamera

Sötare kamera får du leta efter – den här Instax Mini polaroidkameran som du hittar här är formad som söta Hello Kitty. Så mycket roligare att fota med den här än att fota med sin vanliga mobiltelefon.

11. Sköna sneakers

Visst är det kul att få diamanter – men frågan är om man nästan inte blir gladare av ett par schyssta sneakers. Vi gillar Nike Roshe One, som du just nu kan fynda för dryga femhundringen.

12. RayBan-solisar


Man kan aldrig ha för många par solglasögon, eller hur? Vi älskar dessa från Ray Ban. Finns i flera olika färger och kostar cirka 700 kronor. Piffar upp vilken outfit som helst!

13. Inredningsgrejer

En vas kanske inte känns så roligt att ge i present, men den kommer din älskling att älska – superpoppis i inredningsvärden.  Och om du vill att vasen ska användas på en gång så kan du ju ge en fin bukett blommor också... Du hittar vasen här.

14. Lampa med budskap

En lampa som man kan sätta sin egna text på. När du ger den här som present, varför inte klistra dit era namn och ett hjärta? Hur gulligt som helst. Här hittar du den!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.