Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

11 saker du inte vill lägga pengar på – här hittar du dem billigt

- 02/08/2017, 14:53

Vissa saker är helt enkelt riktigt tråkiga att spendera pengar på. Trots detta måste vi ha dem och då köper vi de helst billigast möjligt.

Inte den roligaste listan, men riktigt användbar. Perfekt om du till exempel snart ska flytta hemifrån!

1. DammsugareDammsugareKan dammsugare vara det absolut tråkigaste man kan köpa? Ja, vi tror nästan det. Här hittar du i alla fall en dammsugare för under 400 kronor. 

2. StrykjärnStrykjärnSåvida du inte använder helt skrynkelfria kläder är ett strykjärn ett måste. Här kan du köpa ett för bara 99 kronor.

3. Steamer

Philips steamer

Ett alternativ till strykjärnet är en steamer. Den kostar visserligen lite mer, 299 kronor, men å andra sidan är det sjukt smidigt och du behöver ingen strykbräda. Steamern producerar ånga som får skrynklorna på plagget att försvinna. Köp steamern från Philips här. 

4. Kaffebryggare

Kaffebryggare

Morgonkaffet vill man ju inte vara utan – här har du en kaffebryggare för bara 99 kronor.

5. Espressomaskin

Kaffebryggare

Vill du lyxa till det lite grann med en espressomaskin finns även sådana som inte kostar skjortan. Bosch Tassimo Vivy T12 kostar bara 299 kronor men har fått riktigt bra recensioner – över 700 personer har betygsatt den på Amazon och snittbetyget ligger på 4.5 av 5. Du köper den här.

6. Vattenkokare

Vattenkokare

Är du ingen kaffedrickare kanske du föredrar te. Och alla vet ju att man enklast gör te genom att koka vattnet i en vattenkokare. Här kan du klicka hem en vattenkokare för en hundralapp.

7. Kastrull- och stekpannesetKastrull och stekpannaLaga mat vill man ju gärna kunna göra ibland och då behöver man både gryta och stekpanna. Här kan du fynda ett set med tre grytor och en stekpanna för 299 kronor.

8. KnivsetKnivsetEtt gäng knivar är också bra att ha i köket. Här kan du köpa hela setet ovan för 149 kronor.

9. Mikro med grill

Mikro med grill

En mikro som också har grillfunktion – hur bra låter inte det? Perfekt för studenten som inte har så mycket pengar. Du hittar den här.

10. Glas

Dricksglas

Ja, vill du inte dricka direkt ur kranen/flaskan kan ju några glas vara en god idé. Som det här glaset som bara kostar 10 kronor.

11. Vinglas

Billiga vinglas

Och några vinglas kanske? Här hittar du både rödvinsglas och vitvinsglas för 19 kronor. 

12. Silikonlock

Silikonlock

Med de här locken slipper du använda plastfolie och maten håller längre. De funkar för allt från grytor till glas och kostar 99 kronor för ett 4-pack.

Nyheter24