Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Detta är en kommersiell sektion

Ska du plugga i höst? Här är 15 saker du behöver

Kom du in på den utbildning du ville i höst? Grattis – här är en lista med saker som gör att du kan maxa den.

När du pluggar är förstås det viktigaste att du har en skarp hjärna och kanske framförallt bra studiedisciplin. Men det finns vissa saker som kan hjälpa dig på traven – här har vi samlat dem och var du hittar dem billigast.

1. Energidryck

Flak med Nocco

Det är krävande att tentaplugga och då är det viktigt att fylla på med energi. Förslagsvis i form av energidryck. Här kan du köpa ett helt flak med Nocco för 379 kronor.

2. Laptop

MacBook Air

En bärbar dator är nästan ett måste för att plugga. Gärna en lätt som du kan bära till och från skolan utan problem. Här hittar du det billigaste priset på en MacBook Air.

3. Surfplatta

Ipad

Om du inte orkar släpa på en laptop kan en surfplatta vara ett bra alternativ, till exempel när du behöver ta anteckningar på föreläsningen. Här kan du klicka hem en iPad 9.7" för under 4 000 kronor.

4. En snygg klocka

Den är inte bara en fin accessoar utan hjälper dig också att komma i tid till plugget. 

För honomArmani klockaKöp en klocka från Armani för nästan halva priset – du hittar erbjudandet här.

För henneMarc Jacobs klockaJust nu finns massvis av modeller från Marc Jacobs att köpa till 50 procents rabatt här.  

5. Ett fodral till klockorna

Klockförvaring

Och varför inte förvara klockorna i den här snygga boxen? Just nu är den nedsatt med 67 procent här.

6. Väckarklocka

Väckarklocka

Du måste ju ha en väckarklocka för att inte riskera att komma för sent till föreläsningarna. Den här väckarklockan är dessutom riktigt snygg – en träkloss med LED-lampor som du tänder genom att knacka i bordet eller klappa med händerna. Lite som i Paradise Hotel, alltså. Köp den här.

7. Kaffebryggare

Kaffebryggare

Studentens bästa vän – kaffekoppen. Billigast blir kaffet såklart om du brygger det själv och här kan du köpa en kaffebryggare från Bosch som är nedsatt till 399 kronor.

8. Kaffemugg som inte går att välta

Kaffemugg som inte går att välta

Den här muggen är ovältbar. Genom en teknologi som skapar ett lufttryck mellan muggen och underlaget, går muggen bara att flytta på om du lyfter den rakt upp. Nu kommer du aldrig mer riskera att spilla över tangentbordet eller din nya vita skjorta. Här kan du köpa muggen.

8. Datorväska

När du ska bära runt på din dator måste du ju ha en snygg väska att ha den i. 

Datorväska

Den här väskan är ett riktigt budgetfynd – för 159 kronor blir den din.

Tiger of Sweden datorväska

Eller denna lyxigare variant i skinn från Tiger of Sweden. Klicka hem den här.

9. Hörlurar

Sennheiser hörlurar

När du åker till skolan eller när du sitter och pluggar kan det vara trevligt att lyssna på musik. Gärna i ett par riktigt bra, brusreducerande hörlurar som också är trådlösa. Till exempel de ovan som kommer från Sennheiser.

10. En snygg väska

By Malene Birger Trineeh väska

En fin väska piffar upp varje outfit och det är extra kul att köpa en ny till hösten, oavsett om man ska tillbaka till skola eller jobb efter semestern. Den här snygga tote-väskan från By Malene Birger hittar du här.

11. Nya sneakers

Man kan aldrig ha för många sneakers!Adidas originals gazelleHär hittar du det bästa priset på Adidas Originals Gazelle.

Puma Suede Heart Satin

Här hittar du det bästa priset på Puma Suede Heart Satin.

12. Korthållare

Korthållare

Håll ordning och reda bland korten med den här snygga korthållaren som finns i flera olika färger. Just nu kan du köpa den här för bara 59 kronor.

13. En fidget spinner

Fidget spinner

Även om de kanske framförallt används som leksaker nu uppfanns fidget spinners för att hjälpa personer med koncentrationsproblem. Så har du svårt att koncentrera dig kan det ju vara värt att testa – här kan du köpa en fidget spinner för 1 krona

14. Kalkylator

Kalkylator Texas Instruments

Ska du läsa något där matte ingår i studieplanen? Då måste du ha en riktigt bra kalkylator. Här hittar du det bästa priset på den här kalkylatorn, som är en av de populäraste på marknaden. 

15. Powerbank

Powerbank

Den här fina powerbanken kostar bara 72 kronor och du hittar den här. Ett annat alternativ är ett mobilskal med inbyggd laddare. Då glömmer du definitivt inte laddaren hemma!

16. Sovmask

Sovmask

Ska man prestera på topp är det viktigt att få sin skönhetssömn. Stäng ute allt ljus med en mjuk sovmask. Du hittar den här för 59 kronor.