Saker som är bra att ha
Saker att tänka på inför plugget

Ska du plugga i vår? Här är 16 saker du behöver

Kom du in på den utbildning du ville i vår? Grattis – här är en lista med saker som gör att du kan maxa den.


När du pluggar är förstås det viktigaste att du har en skarp hjärna och kanske framförallt bra studiedisciplin. Men det finns vissa saker som kan hjälpa dig på traven – här har vi samlat dem och var du hittar dem billigast.

1. Energidryck

Det är krävande att tentaplugga och då är det viktigt att fylla på med energi. Förslagsvis i form av energidryck. Här kan du köpa ett helt flak med Nocco för 379 kronor.

2. Laptop

En bärbar dator är nästan ett måste för att plugga. Gärna en lätt som du kan bära till och från skolan utan problem. Här hittar du det billigaste priset på en MacBook Air.

3. Surfplatta

Om du inte orkar släpa på en laptop kan en surfplatta vara ett bra alternativ, till exempel när du behöver ta anteckningar på föreläsningen. Här kan du klicka hem en iPad 9.7" för under 4 000 kronor.

4. En snygg klocka

Som hjälper dig också att komma i tid till plugget! Okej, du har kanske klocka på mobilen – men en armbandsklocka är faktiskt riktig snygg också. 

För honom

Här är två prisvärda klockor från Seiko respektive Emporio Armani.

För henne

Klockan från Michael Kors kostar 1 020 kronor och klockan från Daniel Wellington kostar 799 kronor. 

5. Väckarklocka

Du måste ju ha en väckarklocka för att inte riskera att komma för sent till föreläsningarna. Den här väcker dig på ett naturligt sätt genom ett gradvis stegrande ljus. Klicka hem den här.

6. Kaffebryggare

Studentens bästa vän – kaffekoppen. Billigast blir kaffet såklart om du brygger det själv och här kan du köpa en kaffebryggare för bara 249 kronor; perfekt för studentplånboken!

7. Kaffemugg som inte går att välta

Den här muggen är ovältbar. Genom en teknologi som skapar ett lufttryck mellan muggen och underlaget, går muggen bara att flytta på om du lyfter den rakt upp. Nu kommer du aldrig mer riskera att spilla över tangentbordet eller din nya vita skjorta. Här kan du köpa muggen.

8. Datorväska

När du ska bära runt på din dator måste du ju ha en snygg väska att ha den i. 

Den här väskan är ett fynd – för 429 kronor blir den din.

Eller denna lyxigare variant i skinn från Tiger of Sweden. Klicka hem den här.

9. Hörlurar

När du åker till skolan eller när du sitter och pluggar kan det vara trevligt att lyssna på musik. Gärna i ett par riktigt bra, brusreducerande hörlurar som också är trådlösa. Till exempel de ovan som kommer från Sennheiser.

10. En snygg väska

En fin väska piffar upp varje outfit och det är extra kul att köpa en ny till hösten, oavsett om man ska tillbaka till skola eller jobb efter semestern. Den här snygga tote-väskan från By Malene Birger hittar du här.

11. Nya sneakers

Man kan aldrig ha för många sneakers!Här hittar du det bästa priset på Adidas Originals Gazelle.

Här hittar du det bästa priset på Puma Suede Heart Satin.

12. Mobilskal med korthållare

Skydda mobilen och håll ordning och reda bland korten med det här snygga fodralet som finns i flera olika färger. Just nu kan du köpa det här för 236 kronor.

13. Fidget spinner

Även om de kanske framförallt används som leksaker nu uppfanns fidget spinners för att hjälpa personer med koncentrationsproblem. Så har du svårt att koncentrera dig kan det ju vara värt att testa – här kan du köpa fidget spinners från 1 krona

14. Kalkylator

Ska du läsa något där matte ingår i studieplanen? Då måste du ha en riktigt bra kalkylator. Här hittar du det bästa priset på den här kalkylatorn, som är en av de populäraste på marknaden. 

15. Powerbank

Med den här powerbanken kan du ladda telefonen upp till fem gånger. Den kostar 96 kronor här. Ett annat alternativ är ett mobilskal med inbyggd laddare. Då glömmer du definitivt inte laddaren hemma!

16. Pannband med inbyggda hörlurar

Ska man prestera på topp är det viktigt att få sin skönhetssömn. 

Det här mjuka pannbandet är perfekt om du delar säng med någon som snarkar, eller om du tycker om att lyssna på någon när du ska somna. Det har nämligen inbyggda hörlurar!


--

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.