9 billiga saker som kommer lyfta ditt hem direkt

Hem ljuva hem, eller hur? Uppdatera ditt hem med nya grejer, lite ny inredning eller praktiska saker som gör livet lite lättare.


Ditt hem ska vara personligt, mysigt och en plats för att varva ner. Små saker som enkel förvaring eller en glittrande taklampa kan förändra hela atmosfären. Här är våra tips, som dessutom är riktigt billiga!

1. Trendiga marmorbord

Vi får inte nog av marmortrenden! Problemet är bara att marmorbord ofta är väldigt dyra – men nu har du chansen att fynda dem med 73 procent rabatt. 

Finns i flera olika former och färger. Perfekt för vardagsrummet eller nattduksbordet. Du hittar erbjudandet här, men skynda dig, det är tidsbegränsat!

2. Den mjukaste badrumsmattan

Trots att den här mattan ska efterlikna kullersten – så är den riktigt mjuk och härlig att stå på. Finns i tre olika färger, och fungerar lika bra som dörrmatta om man inte vill ha den i badrummet. Du hittar den här.

3. Kristallkrona

Ge ditt hem en riktig lyxkänsla med en elegant kristallkrona i taket. Just de här kommer från Markslöjd, och finns i två olika storlekar. Hur fint skulle det inte vara i skönhetsrummet eller över matbordet? Kolla in erbjudandet här.

4. Cool väckarklocka

Du kanske har alarmet på mobiltelefonen – men är det inte lite roligare med en gammal, hederlig väckarklocka? Här är en i träimitation med LED-ljus så att du kan se siffrorna i mörkret.

Men det allra grymmaste av allt är det faktum att den är ljudstyrd – du kan alltså tända den genom att klappa händerna eller på bordet. Den har också några andra finesser som du kan läsa om här.

5. Soptunna i retrodesign

Okej, att nätshoppa en soptunna är kanske inte det roligaste köpet. Men erkänn att soptunnan faktiskt är snygg? Den blir din för 399 kronor.

6. Knivset i flera färger

Ett stort knivset i snygg deisgn – och i flera olika färger. Som grädde på moset kommer det också med ett snyggt knivställ. Du hittar dealen här.

7. Stäng ute myggen

Det här dörrnätet öppnas och stängs smidigt med hjälp av magneter. Det sätts också upp enkelt, utan verktyg! Så värt det för att slippa alla äckliga kryp i sommar. Du hittar dealen här.

8. Spara plats med en dörrhängare

Med den här dealen får du en hängare som du hänger på din dörr för enkel organisering, och för att spara plats i exempelvis din garderob - levereras i 2-pack. 

9. Tv-bänk att sätta på väggen

Det är inte bara snyggt med en tv-bänk utan ben, det är också praktiskt när man dammsuger och behöver komma under bänken. Går att beställa med eller utan LED-belysning. Här hittar du dem, de finns i flera olika färger.

/
Hem
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!