21 grejer som gör hösten till den mysigaste årstiden!

Hösten kan kännas kall och mörk, men den har faktiskt många bra sidor också. De här sakerna hjälper dig att ta dig an hösten på bästa sätt!


Vi älskar hösten av många anledningar. Vad sägs till exempel om tända ljus, filmkvällar, goda grytor och mysigt hemmahäng? 

1. Ljusslinga

Mysig belysning är ett måste på hösten. Funkar både att sätta upp på balkongen, vid sängen eller bara längs väggen. Ljusslingan med glödlampan hittar du här och ljusslingan med garnbollar här.

2. Ljusslinga med klädnypor

Ett annat kul alternativ är denna ljusslinga med upplysta klädnypor att fästa dina favoritfoton i. Du får 20 st för 169 kr.

3. Fina koppar

Fint porslin att dricka kaffe, te eller varm choklad ur behövs till höstkvällarna. Det blåvita porslinet hittar du på rea här och här hittar du tekannan med matchande koppar

4. En Crock-Pot

Goda grytor är ju typisk höstmat, och med en slow cooker lagas din mat utan att du behöver göra något. 

Lägg bara i ingredienserna på morgonen och sätt på timern – när du kommer hem är maten klar. Här kan du köpa en Crock-Pot.

5. Sköna benvärmare

Perfekt när du inte vill frysa om benen! Antingen låter du de sticka upp som en accessoar, eller bara sitta innanför stövlarna. 

De går även att vända upp och ner beroende på vilken färg du vill ha för dagen. Du hittar dem här för 79 kronor.

6. Popcornmaskin

För alla mysiga filmkvällar! Antingen väljer du den smidiga varianten med inbyggd skål från OBH Nordica eller den lite lyxigare varianten i retrostil som du hittar här.

7. Fårskinnstofflor
Om du har kalla golv hemma är dessa fårskinnstofflor riktiga life savers. Nu kan du dessutom klicka hem dem för 399 kronor istället för ordinarie 1 099 kronor.

8. VinkorkHur många gånger har man inte önskat att man kunde återförsluta vinflaskor eller andra flaskor som du inte druckit ur? Just därför finns denna kork och du klickar hem 5 stycken här för 59 kr.

9. Stekform

Gör en härlig frukost och sätt extra guldkant genom att servera till exempel ägg eller pannkakor i fina former. Du kan bland annat välja att göra hjärtan eller stjärnor. Här hittar du formen.

10. Fina muggar att servera drinkar ur

Bjud på goda drinkar av valfri sort ur de här grymt snygga kopparmuggarna. Du hittar dem här för bara 99 kronor.

11. Doseringskanna för smetAtt baka känns som en aktivitet som är perfekt att göra när det blir mörkt och kallt ute. Den här kannan gör att du slipper allt kladd och kan få perfekt mängd smet i formarna. Du kan klicka hem den här.

12. Oversize sjal

Med den här oversizeade sjalen i pashmina-ull kan du bära din tunna jacka lite längre! Du hittar sjalen här till 70 procent rabatt.

13. Doftljus

Doftljus från Ida Sjöstedt med rosdoft och doftljus i metallkoppar

Doftljus med höstig doft av äpple respektive citrus.

14. Högtalare

Alla trevliga kvällar som spenderas inomhus blir ännu trevligare om du kan spela bra musik. Den här högtalaren är dessutom riktigt snygg att ha hemma. Här hittar du den i blått respektive rosa.

15. SkönhetsprodukterMasker från Tony MolyMask mot mörka ringarGuld- och snigelmask

Passa på att ägna lite tid åt dig själv, till exempel genom att lägga en härlig sheet mask. 

De finns i alla tänkbara varianter, till exempel Skin79s mask som innehåller rent guld och snigelslem(!)

Eller varför inte testa den omtalade peel off-masken från JorgObé, som drar ut alla orenheter och pormaskar? Du hittar den billigast här.

16. Sminkborstar

Passa på att fräscha upp sminknecessären genom att slänga gamla borstar och investera i nya, så kommer det kännas mycket trevligare att göra sig i ordning. Du får alla borstarna ovan för 99 kronor här.

17. Kuddar i sammet

Under hösten och vintern spenderar man betydligt mer tid hemma. Då gäller det att man trivs och inredningsdetaljer som fina soffkuddar är ett enkelt sätt att göra det mysigt. Dessa i sammet kostar 99 kronor och du hittar dem här.

18. Mönstrade kuddar

Den här snygga mönstrade kudden kostar 49 kronor och du kan klicka hem den här.

19. Gosig pläd

Också essentiellt för soffhänget! Den vänstra är i mjuk ull och du hittar den här. Den högra hittar du här och den är dessutom nedsatt med 20 procent.

20. Ljuslykta

De här fina ljuslyktorna med hålmönster hittar du för 299 kronor hos Ellos.

21. Myskläder

Det här mjuka setet blir perfekt till höstens hemmamiddagar och filmkvällar. Här hittar du toppen och här hittar du byxorna.

/
Mys
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.