Kommer du igenom den här listan utan att spendera 500 kr?

Har du 500 kronor som ligger och skräpar? Här är 15 grejer du kan spendera dem på!


Klarar du utmaningen?

1. En platta Nocco Päron

Vi går ut tungt redan från början! Vem kan motstå att köpa sig en hel platta Nocco Päron så här när lönen precis har kommit? Ingen, är svaret!

Du hittar plattan billigast här.

2. Trådlösa porthörlurar

De här trådlösa hörlurarna är perfekta för träningspasset – tack vare de små "vingarna" hålls lurarna på plats även när du springer. Materialet tål både vatten och svett! Här hittar du dem till bäst pris.

3. Datorfodral från DayNu när skolor och jobb dragit igång ordentligt och man bär omkring på datorn kan det vara trevligt att göra det i ett fint fodral. För 349 kronor kan du klicka hem det här.

4. Adidas Stan SmithSkorna som de flesta har. Är du inte en av dessa, skynda dig att slå till på ett par – de är ju faktiskt riktigt snygga. Nu kan du dessutom klicka hem dem för bara 499 kronor!

5. En Google Chromecast

Du kanske tror att du inte behöver en Chromecast, men om du väl testar en kommer du aldrig vilja vara utan igen. Det enda du behöver göra är att plugga in den i ett HDMI-uttag på din tv, och sen kan streama i princip vad du vill från mobilen eller datorn till tv:n. Det är riktigt, riktigt smidigt, och man blir snabbt bortskämd!

Här hittar du Google Chromecast billigast.

6. Ett par fräscha Nike Tanjun

Trodde du att sneakers bara hörde vår och sommar till? Glöm det! Sneakers är året-runt-skor och funkar precis lika bra i vackert höstväder som på festival i Göteborg! 

Just Nike Tanjun kan man dessutom fynda för bara drygt 300 kronor nu. Det är värt!

7. Kaffebryggare

Den här kaffebryggaren är inte bara väldigt snygg – den gör också väldigt gott kaffe. Det är en presskanna vilket gör att det går snabbt och enkelt att brygga. Här hittar du kannan, som också finns i fler färger, för 349 kronor.

8. T-shirt från Levi's Den här populära t-shirten från Levi's blir din för 249 kronor. Du kan alltså få två stycken för 500 kronor! Här hittar du den i blått, vitt eller svart

9. Superserum med retinol

Retinol är ett riktigt grymt ämne som stimulerar cellförnyelsen och gör huden spänstigare, fylligare och ger den mer lyster. Det här serumet från Exuviance kan du klicka hem för 449 kronor.

10. Urbanears Plattan ADV Wireless

Urbanears Plattan är en av Sveriges mest populära hörlurar, men nu finns de som trådlösa bluetoothhörlurar dessutom. Priset är strax över 500 kronor, men de är ändå så bra att de får vara med på den här listan.

Här hittar du dem billigast!

11. Fjällräven Kånken Mini!

Fjällräven Kånken är utan tvekan en tidlös klassiker, och nu finns den dessutom i en ny miniversion. Perfekt att ha istället för handväska eller för andra tillfällen när man inte behöver en så stor ryggsäck.

En stor fördel, förutom att den är så snygg och retro, är att den också kostar bara lite, lite mer än 500 kronor!

Du hittar bästa pris på den här.

12. ProteinpulverGår du till gymmet med glada steg varje dag, och häver i dig proteinpulver för att maxa resultaten? Just nu kan du klicka hem 2,27 kg proteinpulver för under 500 kronor här.

13. Farmer 2013 - Agricultural Simulator

Du hade förmodligen ingen aning om att du verkligen, verkligen vill ha det här spelet, och det hade inte vi heller. Det hela går ut på att man gör sånt som bönder gör mest; kör traktor, plöjer saker, besprutar och skördar. Allting i din alldeles egen isolerade, lugna och trygga virituella verklighet i datorn.

Är du fortfarande inte övertygad om att du verkligen behöver köpa det här spelet genast? Spelet finns att fynda för bara 77 kronor just nu, så  det borde minst sagt vara tungan på vågen!

Gör verklighet av dina jordbruksdrömmar redan idag! Du hittar Farmer 2013 - Agricultural Simulator billigast här.

14. En pizzaugn

Hemgjord pizza är ju väldigt gott, och den blir dessutom riktigt enkel att göra i den här pizzaugnen. Den funkar även för att tillaga till exempel paj eller tortillas. Du kan klicka hem den här för 399 kronor.

15. Klocka från Casio

En snygg klocka behöver inte kosta skjortan! Casios klockor hittar du här för under femhundralappen.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.