KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Här är 18 snygga plagg på rea – för under 500 kronor

- 12/09/2017, 12:41 -

Just nu finns massor av snyggt att fynda på höstrean. Vi listar 18 grejer som blir dina för under femhundralappen!

De här plaggen blir perfekta i höstgarderoben! 

1. Oversize stickad tröja

Stickad tröja

Stickade plagg är ju det bästa när det börjar bli kallare. Den här lite oversizade tröjan finns att klicka hem i grått eller svart. Här hittar du den nedsatt till bara 150 kronor.

2. Sweatshirt från FILA

Fila sweatshirt

Fila är ett av 90-talsmärkena som gjort comeback de senaste året. Den här snygga sweatshirten är nedsatt med 30 procent och kostar 494 kronor. Köper du den här får du dessutom just nu 20 procent extra rabatt på köpet!

3. Röd bomberjacka

Röd bomberjacka

Den här fina bomberjackan har den perfekta höstfärgen! Den är dessutom nedsatt från 400 till 150 kronor.

4. Väska från Guess

Bucket bag från Guess

En av de första väskorna i "bucket"-modell designades av Louis Vuitton och syftet var att skapa en väska som enkelt kunde transportera fem flaskor champagne. Varför inte, liksom? Modellen är fortfarande trendig idag och den här snygga kommer från Guess. Du hittar den här nedsatt till 479 kronor.

5. Topp från Ralph Lauren

Ralph Lauren topp

Den här snygga bastoppen från Ralph Lauren med snygg skärning finns i ett helt gäng färger. Här kan du klicka hem den för 198 kronor.

6. Plisserad kjol

Plisserad svart kjol

Vi gillar verkligen plisserat och den här kjolen från Monki kan du fynda för 150 kronor. Här hittar du den.

7. Stickad tröja med knyt

Tröja med rosett

Den här stickade bomullströjan har en fin detalj i form av urringningen med rosett i ryggen. Klicka hem den här till 20 procents rabatt.

8. Bh från Calvin KleinBh från Calvin KleinDen här snygga och sportiga braletten från Calvin Klein är nedsatt med halva priset. Klicka hem den här för 200 kronor.

9. Randig tröja i merinoullRandig tröja från Samsøe & SamsøeEn randig tröja är ju i princip ett måste i garderoben. Den här kommer från Samsøe & Samsøe och är i härligt mjuk merinoull. Med 40 procents rabatt kostar den nu 479 kronor och du hittar den här.

10. Laptopfodral från DayDatorfodral från Day

Detta snygga datorfodral är nedsatt med hälften och kostar nu bara 275 kronor. Här finns det att klicka hem.

11. Snörskor

Skor i mocka

De här snygga mockaskorna finns i blått och grått och är nedsatta med 40 procent. Du hittar dem här.

12. Rosa plisserad toppRosa plisserad toppDenna eleganta topp i plisserat tyg är nedsatt med 40 procent och kostar 479 kronor. Här kan du klicka hem den.

13. Lång bomberjacka

En twist på den traditionella bomberjackan. Den här längre varianten finns även i rosa och du hittar den här och den kostar från 150 kronor

14. Linne med spets

Linne med spetskant

Det här snygga linnet kan du klicka hem för bara 80 kronor här.

15. Bh från Samsøe & SamsøeSpetsbh Samsøe & SamsøeDen här fina spetsbh:n från Samsøe & Samsøe finns i flera olika färger. Den lila är nedsatt till 209 kronor och övriga kostar 349 kronor. Här hittar du dem.

16. Stickad tröja från Ralph Lauren

Den här mysiga stickade tröjan är den perfekta vardagströjan. Den kommer från Ralph Lauren Denim & Supply och går att fynda här till halva priset.

17. Sweatshirt med cut-outs

Vem tycker inte om den perfekta sweatshirten? Den här blir lite roligare tack vare snygga cut-outs i ryggen. Tröjan är nedsatt från 500 till 150 kronor.

18. Svarta byxor i fakeskinn

Svarta skinnbyxor

De här byxorna i trendig croppad modell har snygga dragkedjedetaljer och är nedsatta med 50 procent. Köp dem här för 400 kronor.