12 riktigt snygga jackor att köpa nu i höst

När kylan slår till är det dags att investera i en jacka som gör att du kan hålla värmen med stil.


I den här listan finns både tunnare jackor som passar nu i september till rockarna du kan bära hela vintern.

1. Jacka med fårullskrage

Den här snygga bomberjackan med fårullskrage är perfekt att bära nu under hösten och den tidiga vintern, då den är gjord i en kraftig, värmande ullblandning. Du kan köpa den hos Care of Carl.

2. Dunjacka från Gant

Den här tunna dunjackan från Gant går både att bära som den är eller under en rock när det blir kallare och man vill slippa dra på sig den tjocka parkasen. Här kan du klicka hem jackan.

3. Parka från Parajumpers

Vill du å andra sidan dra på dig den tjocka parkasen gör Parajumpers parkas som både är snygga och av grym kvalitet. Modellerna ovan och ännu fler hittar du här.

4. Höstrocken från Hugo Boss

Den här fina rocken från Boss är vind- och vattenavstötande och passar alltså utmärkt att bära på hösten och våren. Designen är enkel men stilren och rocken finns att klicka hem här.

5. Rock från J.Lindeberg

Den här välskräddade och eleganta rocken kommer från J.Lindeberg. Den är i ullmix, fodrad och kommer hålla dig varm hela vintern. Klicka hem den hos Care of Carl för 3 999 kronor.

6. Bikerjacka från Morris

Bikermodellen på jackor är riktigt snygg! Denna jacka kommer från Morris och passar till en ledigare vardagsoutfit. Du hittar jackan här.

7. Jacka från Barbour

Barbour är ett klassiskt brittiskt märke och deras vaxade jackor är plagget de är allra mest kända för. Det är helt klart ett plagg som aldrig kommer bli omodernt, och bara snyggare med åren! Här hittar du den gröna jackan och här hittar du den svarta

8. Jacka med luva

Den här lätta marinblå jackan är perfekt nu på hösten. Den kommer från Lyle & Scott och kostar 999 kronor.

9. Quiltad jacka

Gillar du preppystilen är en quiltad jacka förstås ett måste i garderoben. Denna kommer från Barbour finns även i grönt och marinblått. Här kan du klicka hem den.

10. Skinnjackan

Skinnjackan sätter pricken över i:et på en enkel look med t-shirt och jeans. Denna kommer från Belstaff och du hittar den här.

11. Duffeljacka

Duffeln var från början ett plagg som bars av den brittiska armén och efter krigen blev den populär även bland allmänheten. Nu är den en riktig klassiker! Den här duffeln kommer från Gloverall och du hittar den här.

12. Regnjacka

Du behöver inte känna dig som ett galonklätt litet barn bara för att det regnar. Märket Stutterheim gör regnjackor som faktiskt är både stilrena och snygga. Du hittar jackan här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!